Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Un baiat in varsta de 8 ani a devenit cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini
10:48:42 AM
Un baiat american in varsta de opt ani, originar din Baltimore, a devenit de curand cel mai tanar beneficiar al unui dublu transplant de maini, au anuntat marti medicii chirurgi din Statele Unite. Zion Harvey, care si-a pierdut toate cele patru membre din cauza unei infectii grave în primii ani de viata, a beneficiat de acest transplant dublu de mâini la începutul lunii iulie, realizat la The Children’s Hospital din Philadelphia, în cadrul unei interventii chirurgicale complexe, ce a avut o durata de 11 ore, relateaza Mediafax.


Kabul ancheteaza zvonurile tot mai insistente privind moartea mollahului Omar, liderul suprem al talibanilor
10:31:22 AM
Guvernul de la Kabul a anuntat miercuri ca ancheteaza zvonurile insistente care vorbesc despre moartea mollahului Omar, liderul suprem al talibanilor, fugar din 2001 si a carui soarta ramane unul dintre marile mistere ale conflictului afgan, scrie AFP.


Posibile solutii pentru scoaterea RATB din coma: modernizarea tramvaielor si benzi unice pentru RATB
10:31:00 AM
Viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, a prezentat marti cateva solutii pentru redresarea Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Acesta spune ca trebuie urgent pus la punct un program anual de investitii pentru modernizarea tramvaielor, introducerea validarii obligatorii a titlurilor de calatorie de catre toti utilizatorii RATB, iar mijloacele de transport trebuie sa aiba benzi unice. In plus, Pieptea a declarat ca trebuie incheiat un contract de delegare a serviciului intre municipalitate si RATB astfel incat municipalitatea sa impuna standarde de calitate deoarece in fiecare da o subventie de circa 500 milioane de lei Regiei. Declaratiile vin in conditiile in care saptamana trecuta ANAF a pus poprire pe conturile RATB deoarece aceasta nu a platit TVA-ul aferent gratuitatilor oferite pensionarilor si elevilor la transportul public. Recent RATB a fost amendata cu 150.000 lei  de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor fiindca mijloacele de transport in comun sunt murdare, nu au aer conditionat si nu sunt sigure.


Presedintia anunta o sedinta CSAT pentru joi, la ora 14:00
10:29:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis va participa joi, la ora 14:00, va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, informeaza Administratia Prezidentiala. Nu a fost anuntata deocamdata agenda sedintei.


Nicio veste de la robotul spatial Philae. Tentativele de contactare, intrerupte pentru urmatoarele 2 saptamani
10:26:51 AM
Controlorii de la sol ai misiunii spatiale Rosetta au anuntat miercuri ca noile incercari de restabilire a contactului cu robotul spatial plasat pe cometa 67P/ Ciuriumov-Gherasimenko au esuat, informeaza Reuters. Mentinerea unei linii de comunicatii stabile cu landerul, dupa reactivarea laboratorului spatial din urma cu o luna, s-a dovedit a fi dificila.


Surse: TVR a platit suma datorata Fiscului
10:13:00 AM
TVR a platit catre Fisc datoria cifrata la circa 10 milioane de lei (care se apropia de termenul de prescriere) si pentru care Fiscul pusese poprire pe conturile ale Televiziunii Romane, au declarat pentru HotNews.ro surse apropiate situatiei. UPDATE: Stelian Tanase, presedinte-director general al TVR, a declarat pentru HotNews.ro ca stie ca in conturi au intrat in ultimele zile mai multi bani, dar nu poate oferi detalii pina miine.


Google Translate lanseaza traducerea vizuala pentru limba romana. Functia permite traducerea in timp real a unui text imprimat, prin intermediul camerei telefonului
9:56:00 AM
Incepand cu aceasta saptamana, functia de traducere vizuala (cunoscuta sub numele de World Lens) din aplicatia Google Translate este disponibila si pentru limba romana. Aceasta este parte dintr-o actualizare mai ampla a aplicatiei Google Translate, prin care traducerea vizuala a fost extinsa, pe langa romana, cu alte 19 de limbi, precum bulgara, maghiara, ceha, daneza, poloneza, turca sau indoneziana.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply