Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sebastian Ghita a cesionat actiunile Asesoft SA unui offshore din Cipru pe care il detine tot el - rechizitoriu
2:36:22 PM
Deputatul Sebastian Ghita a cesionat partile sociale pe care le avea ca actionar majoritar la compania Asesoft International SA unei companii offshore din Cipru, pe care o detine tot el, se arata in rechizitoriul prin care a fost trimis in judecata de DNA pentru dare de mita si spalare de bani, potrivit Mediafax.


Traian Basescu, la B1 TV: Am inceput sa imi scriu memoriile. Voi supara multi oameni/ McCain m-a vizitat acasa inainte de prima suspendare
2:13:00 PM
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la B1 TV ca a inceput sa-si scrie memoriile. "Incep de la cum am ajuns eu candidat in 2004. Apreciez ca in primavara voi lansa un prim volum", a declarat Traian Basescu care apreciaza ca multi vor fi suparati in urma publicarii memoriilor. Fostul presedinte l-a acuzat pe seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, ca minte atunci cand afirma ca a gasit o institutie prezidentiala in paragina.
Basescu, despre retragerea lui Crin Atonescu din prim planul politicii: "Ca sa intelegeti de ce s-a retras Antonescu, trebuie sa ii cunoasteti profilul psihologic. Se comporta ca un jucator de poker, a facut mereu circ cu demisiile pna cand nu s-a mai putut opri. A blufat mereu. Antonescu a mers pe cuvantul lui Klaus Iohannis care i-a promis ca nu va candida..."
  • emisiunea este in desfasurare


?LIVETEXT Preliminariile Ligii Campionilor: Steaua - Partizan Belgrad 0-0
2:10:00 PM
Dupa ce a trecut in turul al doilea preliminar, cu emotii, de AS Trencin, Steaua Bucuresti intalneste campioana Serbiei, Partizan Belgrad, pentru accederea in play-off-ul Champions League. Daca prima mansa se disputa pe Arena Natioanala din Bucuresti fara spectatori, meciul decisiv va avea loc la Belgrad, in fata fanaticilor suporteri sarbi. Antrenorul Mirel Radoi nu se poate baza pe Nicusor Stanciu, dar in schimb Varela a fost recuperat si face parte din primul unsprezece. Patronul Gigi Becali anunta dupa meciul retur cu AS Trencin ca o eventuala ratare a calificarii in grupele Ligii Campionilor ar putea insemna intrarea in insolventa a campioanei Romaniei.


Liviu Dragnea: Nu mi-a picat bine ca Victor Ponta a sustinut pe altcineva / Trebuie sa facem tot ce putem sa apara o armonie intre cele trei palate, Cotroceni, Victoria si Palatul Parlamentului
2:08:00 PM
Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Digi 24, ca nu i-a "picat bine" atunci cand Victor Ponta a sustinut-o pe Rovana Plumb la conducerea partidului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply