Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Scandal la Loteria din Serbia - Grafica TV prezice urmatorul numar extras
10:46:11 AM
Seful loteriei nationale din Serbia si-a dat demisia joi dupa ce grafica televiziunii din extragerea de saptamana aceasta a parut sa prezica urmatoarea bila extrasa, declansand un val de suspiciuni si revolta intre sirbii saraci pentru care a juca la Lotto este un ritual de decenii, scrie Reuters.


Gorghiu, despre respectarea criteriilor de integritate in partide: La PSD, orice se intampla, coafura rezista
10:46:07 AM
Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat joi ca PSD nu isi respecta propriile criterii de integritate, prin pastrarea in functie a unor lideri care au probleme cu legea, potrivit Agerpres.


Alina Gorghiu: PNL va sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor si adoptarea unei singure legi a salarizarii
10:41:38 AM
Liberalii vor sustine respingerea ordonantei privind salariile demnitarilor si adoptarea unei singure legi a salarizarii pentru intregul sector bugetar, a afirmat joi, la Pitesti, copresedintele PNL, Alina Gorghiu.


Cum a ajuns varsta parcului auto din SUA la un nivel record, desi americanii cumpara masini noi in ritm alert
10:40:17 AM
Varsta medie a parcului auto american a atins un maxim istoric de 11,5 ani, desi vanzarile de masini noi merg excelent, revenind la nivelul de dinante de criza. Pare un paradox, insa adevarul este ca masinile sunt tot mai fiabile, iar americanii le tin mult mai mult decat acum zece ani, scrie USA Today.


VIDEO Care este numarul total de posibilitati ale jocului de sah?
10:39:00 AM
Un episod recent al productiei Numberphile, creata de Brady Haran, ofera o explicatie matematica pentru estimarea numarului total de posibilitati ale jocului de sah, pornind de la teoria conform careia acest numar este mai mare decat numarul de atomi care exista in universul observabil.


Talibanii confirma moartea liderului lor, mollahul Omar
10:20:06 AM
Rebelii talibani au confirmat joi moartea liderul lor, mollahul Omar, anuntata cu o zi in urma de guvernul afgan, fara a preciza insa nici cand acest lucru a avut loc si nici numele succesorului sau.


ANPC a castigat un proces colectiv impotriva OTP Bank pe tema clauzelor abuzive din contracte
10:11:23 AM
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a castigat un proces colectiv impotriva OTP Bank, in care clientii bancii reclamau clauze abuzive in contractele a doua tipuri de credite, a declarat, pentru Agerpres, presedintele ANPC, Marius Dunca, precizand ca decizia nu este definitiva.


10 alimente care ne ajuta sa ramanem hidratati
10:02:09 AM
In aceste luni de vara caniculare este mai greu sa ne mentinem mereu hidratati. De multe ori, uitam sa bem apa sau poate nu avem timp, ceea ce duce la o reducere a energiei si a eficientei, noteaza Agerpres. Care sunt alimentele care ne ajuta sa ramanem hidratati?


FOTO Misterioase dungi rosii, fotografiate de sonda Cassini peTethys, una din lunile planetei Saturn
10:02:00 AM
Imagini surprinzatoare ale unor imense dungi rosii curbate, asemanatoare unui 'graffiti', au fost captate de pe Tethys, una dintre lunile planetei Saturn, de sonda Cassini, informeaza Agentia spatiala americana (NASA), citata de Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply