Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sebastian Ghita s-a prezenta la Inalta Curte:Cred ca va dura ceva timp pana cand se vor formula apararile si se vor desfasura activitati in acest dosar
2:47:49 AM
Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat joi la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde se desfasoara primul termen al dosarului in care a fost trimis in judecata pentru ca l-ar fi mituit pe fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu.


Tabletele au avut trimestrul trecut cea mai mare scadere din scurta lor istorie
2:45:38 AM
?Ca tabletele traverseaza o perioada grea nu mai este un secret, insa de la trimestru la trmestru cifrele globale sunt tot mai mici. De exemplu in ultimul trimestru din 2013 se vindeau aproape 80 de milioane de unitati in lume, iar trimestrul trecut, doar 44,7 milioane. In perioada aprilie-iunie piata tabletelor a scazut cu 7%, cel mai mare procent de pana acum, iar Apple si Samsung au pierdut cota de piata, arata datele IDC.


Nationala de handbal masculin tineret a ratat calificarea in semifinalele campionatului mondial din Brazilia
2:24:56 AM
Nationala de handbal masculin tineret a Romaniei a fost invinsa, miercuri noapte, de reprezentativa Frantei, cu scorul de 30-20 (17-8), intr-un meci contand pentru sferturile de finala ale Campionatului Mondial din Brazilia, ratand astfel calificarea in semifinalele competitiei.


Cand incetam sa mai fim oameni?
2:23:46 AM
Mijloc RATB, Capitala, vara lui 2015. Urc în autobuz împreuna cu copilul. Canicula afara, autobuzul jumatate gol. De la aceea?i sta?ie cu noi, un batrânel fâ?ne? urca ?i el.


VIDEO Lansarea Yahoo Livetext anunta sfarsitul aplicatiei Yahoo! Messenger
2:17:00 AM
La inceputul acestei luni Yahoo a lansat aplicatia de mesagerie Livetext in Hong Kong si Taiwan si abia ieri, 29 iulie, cu ocazia unui eveniment de presa, a lansat aplicatia cu descarcare gratuita pentru Statele Unite ale Americii, Canada, Germania Franta si Marea Britanie. Yahoo Livetext este incercarea companiei de a scoate pe piata un produs care sa inlocuiasca utilitatea pe care a avut-o candva Yahoo! Messenger, de data aceasta punand accent pe transmiterea in timp real a videoclipurilor insotite de text.


Protest spontan la termocentrala Mintia
2:07:00 AM
Aproximativ 250 de salariati de la termocentrala Mintia au declansat joi dimineata un protest spontan in fata sediului societatii, nemultumiti de pozitia administratiei Complexului Energetic Hunedoara (CEH), care doreste sa reduca din drepturile angajatilor prin viitorul contract colectiv de munca (CCM), informeaza Agerpres.


Noi dovezi ca motorul de racheta imposibil chiar functioneaza. Acesta ar duce o nava pe Marte in 70 de zile si pana in Alpha Centauri in 100 de ani
2:05:00 AM
Calatoriile interplanetare ar putea fi cu un pas mai aproape dupa ce cativa cercetatori ar fi confirmat ca motorul cu propulsie electromagnetica (EMD), ce ar putea ajunge pe luna in patru ore, chiar functioneaza, scrie The Telegraph.


Florin Citu: ?Contribuie la dezbaterea despre codul fiscal si ajuta-i pe cei prudenti sa decida
2:03:30 AM
Guvernatorul BNR, Presedintele si noi, restul societatii, am avut in fata doua scenarii pentru efectele in economie ale scaderilor de taxe. O varianta a guvernului care arata efecte pozitive pentru economie si o varianta a Consiliului Fiscal care arata opusul. Cum alegem intre cele doua? Cum alegem noi este irelevant. Conteaza cum au ales guvernatorul si presedintele. In ambele cazuri varianta Consiliului Fiscal  a fost preferata. Eliminam motive politice sau prietenii personale ca motive care au stat la baza acestei alegeri. Ramane un singur criteriu: cei doi demnitari se regasesc in versiunea pe care Consiliul Fiscal o prezinta despre economia noastra, scrie Florin Citu pe blogul lui. Dupa cum am mai spus totul se reduce la o singura cifra, multiplicatorul fiscal. O cifra ce nu poate sa fie masurata in economie. Aici apare elementul subiectiv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply