Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Letonia va cumpara rachete americane Stinger
1:49:35 PM
Letonia va cumpara anul viitor rachete americane sol-aer Stinger cu raza scurta de actiune, a anuntat vineri seful statului major leton, citat de AFP.


Valeriu Strelet solicita trimiterea de urgenta a unei misiuni FMI la Chisinau
1:26:49 PM
Valeriu Strelet, noul premier al Republicii Moldova, a solicitat, vineri, Fondului Monetar International (FMI) trimiterea de urgenta a unei misiuni la Chisinau pentru negocierea unui nou acord de imprumut.


Nicolae Petru Iotcu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad
1:04:08 PM
Institutia Prefectului - Judetul Arad a emis vineri ordinul prin care Nicolae Petru Iotcu a fost suspendat din functia de presedinte al Consiliului Judetean Arad, ca urmare a arestarii preventive a acestuia pentru 30 de zile, pentru trafic de influenta, anunta Agerpres.


Ai auzit de gamification? Cum iti faci angajatii sa lucreze mai bine si sa-ti ramana alaturi
1:00:00 PM
Promovarile, primele si maririle de salariu nu mai sunt suficiente pentru stimularea angajatilor, nici in micile firme romanesti. Sedintele prelungite si brainstorming-urile nu mai sunt de ajuns pentru montarea echipelor pe proiecte. Experta in resurse umane Roxana Morozan vorbeste despre gamification, o tehnica suplimentara de consolidare a angajamentului echipelor. Si in Romania, mai ales in domeniul tehnologiei, sunt deja firme care folosesc acest concept.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply