Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum a incasat noua sotie a lui Marian Sarbu peste 300.000 de lei de la ASF in 2014
2:36:07 AM
Sarbu Monica Mihaela, noua sotie a lui Marian Sarbu, cel care a parasit postul de consul in Dubai si a revenit in ASF ca si consilier al presedintelui Misu Negritoiu, a incasat anul trecut de la ASF peste 300.000 de lei. In conditiile in care aceasta nu figura in listele cu declaratii de avere ale actualilor si fostilor angajati ASF, HotNews.ro a solicitat informatii suplimentare despre aceasta. Oficialii ASF au precizat pentru HotNews.ro ca Sarbu Monica Mihaela a lucrat in ASF pana in vara anului trecut, cand a parasit autoritatea prin programul de plecari voluntare, primind si salarii compensatorii.


Cardul de sanatate amanat din nou. Presedintele CNAS: Nu este obligatoriu de la 1 august
2:28:00 AM
De la 1 august, cardul de sanatate trebuia sa devina obligatoriu, ca singurul instrument de decontare a serviciilor medicale. Dar, termenul se amana pentru a sasea oara, deoarece sunt zeci de mii de oameni care nu l-au primit. Presedintele CNAS spune ca acesta va deveni obligatoriu probabil din septembrie.


VIDEO A fost creat un robot capabil sa sara pe apa
2:15:00 AM
O echipa de cercetatori din Coreea de Sud a creat o insecta robot capabila sa sara si sa aterizeze pe o suprafata acvatica precum insectele de apa.


?VIDEO Par eu prost, dar nu asa destept. Romania paralela a asistatilor sociali care refuza salarii de 1500 de lei si doua mese/zi
2:14:46 AM
Somajul face ravagii in estul tarii, dar firmele de recrutare nu-i pot convinge pe oameni sa mearga la munca in fabricile din vest.



Efectele secetei. 60 de nave sunt blocate pe Dunare din cauza cotelor foarte scazute ale fluviului
2:08:00 AM
60 de nave sunt blocate vineri dimineata pe Dunare dupa ce nivelul apei a scazut la jumatate, din cauza secetei. Pentru a putea inainta, navigatorii trebuie sa reduca incarcatura. Probleme mari sunt la Zimnicea, pe sectorul bulgaresc al Dunarii.


Rezultate din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa: West Ham United - Astra Giurgiu, scor 2-2; ASA Targu Mures - Saint-Etienne, scor 0-3
2:05:00 AM
Echipa Astra Giurgiu a terminat la egalitate, joi, in deplasare, scor 2-2 (0-1), cu formatia engleza West Ham United, iar echipa ASA Targu Mures a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de formatia franceza AS Saint-Etienne. Ambele meciuri s-au desfasurat in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa, informeaza Mediafax citand site-ul oficial al UEFA.


Dependenti de Facebook. Petrecem in medie 46 de minute zilnic pe reteaua de socializare
2:00:00 AM
Nu ne mai putem amagi. Suntem (aproape) toti dependenti de Facebook. Cu ocazia publicarii rezultatelor financiare trimestriale, reteaua sociala a dezvaluit noi cifre privind utilizatorii sai: sunt acum 1,49 miliarde in toata lumea. Si 65% dintre utilizatorii activi intra zilnic pe pagina lor de Facebook unde verifica activitatile recente si / sau posteaza un statut. Dar lumea de Facebook nu se opreste pe site-ul albastru: WhatsApp are 800 de milioane de membri, Messenger 700 de milioane si Instagram 300 de milioane.


Kremlinul anunta ca Rusia si Franta au ajuns la un acord asupra rambursarii unei nave Mistral
1:55:03 AM
Rusia si Franta au ajuns la un acord asupra sumei unei rambursari in contul unei nave de razboi franceze de tip Mistral, a anuntat joi un consilier de la Kremlin, informeaza Mediafax citand AP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply