Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Inca o investitie majora in IT: 21 milioane euro din bugetul de stat pentru agentia care gestioneaza fondurile UE pentru fermieri
4:50:55 AM
Sistemul informatic de la APIA care gestioneaza fondurile europene si nationale destinate agriculturii are nevoie absoluta de retehnologizare si extindere, iar valoarea totala a proiectului depaseste 94,8 milioane lei (peste 21,18 milioane euro), se arata intr-o Hotarare de Guvern din 22 iulie, care adopta nota de fundamentare a proiectului. Finantarea se va face de la bugetul de stat, pe o perioada de 2 ani. In lipsa acestei investitii, APIA va fi in imposibilitatea gestionarii cererilor de plata ale fermierilor romani, iar acestia nu vor putea beneficia de platile care li se cuvin pentru diversele masuri de subventionare a agriculturii din bugetul UE, se arata in document.


EXCLUSIV ??Spitalele raman din nou fara medicamente din cauza bramburelii birocratice si a lacomiei
4:14:00 AM
Farmaciile mai multor spitale din tara au început sa ramâna fara medicamente esentiale, precum prednisonul, digoxinul, furosemidul sau hidrocortizonul. Motivul este refuzul mai multor distribuitori de medicamente de a continua cu spitalele contractele încheiate anterior lui 1 iulie 2015, data la care a intrat în vigoare scaderea preturilor la medicamente. Practic, spitalele trebuie sa refaca toate licitatiile si, între timp, sa cumpere acele medicamente prin negociere directa. Dar pâna la finalizarea acestor proceduri birocratice, farmaciile spitalelor s-au golit iar pacientii au ramas fara medicamente.


RISE Project: Terenul aviatiei utilitare, zbor spre imobiliare
4:09:00 AM
O fasie de teren care desparte Aeroportul Baneasa de magazinul IKEA, evaluata la 27,5 de milioane de euro, este preluata, partial, de un vehicul specializat in operatiuni imobiliare.


Programatorii, scutiti de la plata impozitului pe venit. Scutirea se realizeaza pentru firmele cu venituri de cel putin 10.000 dolari pentru fiecare angajat ce va fi scutit
4:05:27 AM
In Monitorul Oficial de joi a fost publicat un ordin care confirma scutirea de la plata impozitului pe salarii pentru romanii care muncesc in domeniul crearii de programe pentru calculator. Documentul publicat ieri detaliaza tipul postului si incadrarea persoanei; documentatia minima a dosarului justificativ si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca angajatorul, respectiv activitatile considerate ca fiind de creare de programe. In esenta, scutirea de impozit pe venitul din salarii se realizeaza la angajatorii ce au ca obiect de activitate crearea de programe pentru calculator, care au realizat in anul precedent un venit din comercializarea softurilor de cel putin 10.000 dolari pentru fiecare angajat ce va beneficia de scutire de impozit pe venitul din salarii. Prin impartirea cifrei de afaceri din vanzarile de soft la acest plafon, se va determina numarul maxim de salariati ce beneficiaza de scutire.


Accident rutier grav la Constanta: Un mort si sase raniti, dupa ce un sofer baut a intrat cu masina intr-un grup de persoane
4:04:29 AM
Un barbat a murit, vineri dimineata, iar alte sase persoane au fost ranite, doua dintre ele grav, dupa ce un sofer care se urcase baut la volan a intrat in plin intr-un grup de pasageri care coborasera dintr-un microbuz, pe un bulevard din municipiul Constanta, transmite Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply