Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Noua harta Google va furniza date cu privire la nivelul de poluare din mediul urban
4:27:00 AM
Masinile Google Street View vor fi echipate cu senzori de detectare a nivelului de poluare pentru crearea noilor harti ce fac parte din programul Google Earth Outreach, care are ca scop atentionarea publica in privinta problemelor legate de mediul inconjurator.


Recomandare de lectura pentru vacanta. O poveste exploziva, aventuri in cascada, umor si politica
4:24:00 AM
"Analfabeta care stia sa socoteasca", de Jonas Jonasson, aparuta acum cateva zile la Editura Trei - nici ca se putea o carte mai buna de luat in vacanta! Din primele pagini ale cartii incepe un rostogol de aventuri dementiale, relatate cu un umor de cea mai buna calitate. Consideratiile ironice si incursiunile satirice ale autorului in politica internationala sunt savuroase, povestea merge ca pe roate, personajele sunt calde, umane, firesti - desi nu prea!  O fata analfabeta din Africa de Sud este proiectata in tumultul politicii internationale de prin anii '80, este implicata in proiecte militare ultrasecrete, este urmarita de servicii secrete, se imprieteneste cu presedintele Chinei etc.



In jur de 1.000 de imigranti au incercat sa traverseze clandestin Eurotunelul in noaptea de marti spre miercuri. O persoana a murit
4:20:00 AM
In jur de 1.000 de imigranti au incercat sa patrunda clandestin in noaptea de marti spre miercuri in tunelul de sub Canalul Manecii, dinspre Calais, nordul Frantei, pentru a ajunge in Marea Britanie, iar o persoana si-a pierdut viata, a declarat pentru AFP o sursa din politie.


Windows 10 este disponibil de miercuri atat ca upgrade, cat si preinstalat pe PC-uri si tablete
3:56:17 AM
Cel mai nou sistem de operare Microsoft, Windows 10, este disponibil de miercuri in 190 de tari, compania spunand ca este cel mai bun si sigur Windows pe care l-a creat. Printre noutati se numara asistentul vocal Cortana, browserul Edge si aplicatia integrata Xbox. Marea intrebare este daca Windows 10 va fi un succes, dupa ce o parte dintre generatiile din trecut ale sistemului de operare au dezamagit. In articol puteti citi cum descrie Microsoft sistemul in care isi pune toate sperantele.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply