Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Marian Sarbu a parasit postul de consul in Dubai si a revenit in ASF ca si consilier al presedintelui Misu Negritoiu: Ce venituri au incasat Marian Sarbu si sotia sa de la ASF si MAE in 2014
8:21:00 AM
Marian Sarbu, care a fost rechemat la cererea sa din postul de consul al Romaniei la Dubai, s-a reintors in Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) in urma cu circa o saptamana pe pozitia de consilier al presedintelui ASF, Misu Negritoiu, au declarat pentru HotNews.ro oficialii autoritatii. Informatia a fost publicata in premiera, cu o zi in urma, de Libertatea. Marian Sarbu a fost numit consul general in Dubai in vara anului trecut, dupa ce a demisionat din postul de prim-vicepresedinte al ASF. Demisia a venit dupa ce Curtea Constitutionala aratase ca numirea acestuia la ASF era neconstitutionala.
  • Vezi in articol ce venituri au incasat in 2014 Marian Sarbu si sotia sa de la ASF si MAE


Protest la SRTv: 150 de angajati s-au adunat in curtea TVR, ingrijorati de reducerea salariilor
8:06:37 AM
Aproximativ 150 de angajati ai TVR s-au adunat, miercuri, in curtea institutiei, in semn de protest fata de deciziile de marti ale CA al institutiei, care prevad reducerea timpului de lucru si, implicit, a salariilor angajatilor si inceperea discutiilor in vederea concedierilor colective, informeaza Mediafax. Actiunea a fost una spontana, angajatii adunandu-se in curtea Societatii Romane de Televiziune (SRTv), miercuri, in jurul orei 11:45, dupa cum au declarat pentru agentia de presa mai multe surse din TVR.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply