Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Scandal urias in Malaiezia - 700 mil. dolari ai unui fond de stat ar fi ajuns in conturile personale ale premierului. Cum se inabusa criticile: Vicepremierul si procurorul sunt schimbati, se suspenda publicatii
6:45:43 AM
Potrivit unui articol Wall Street Journal din aceasta luna, procurorii care investigheaza cazul 1MDB au descoperit ca depozite de 700 de milioane ale fondului au ajuns, prin intermediul unei banci din Singapore, in conturile personale din Malaiezia ale primului ministru, Najib Razak.


Liviu Dragnea, inca o chemare la ordin pentru ministrii din guvernul Ponta: Sa vorbeasca public doar despre ce au facut pentru oameni in domeniul lor de activitate
6:44:32 AM
Liviu Dragnea, presedintele PSD, a lansat joi inca o chemare la ordin pentru ministrii din guvernul Ponta. "Ministrii sa vorbeasca public doar despre ce au facut pentru oameni in domeniul lor de activitate. Nu foloseste nici guvernului, nici partidului daca ei comenteaza la televizori nu stiu ce divort", a spus Dragnea intr-o conferinta de presa.


De ce prefera romanii sa-si infiinteze cele mai multe firme in domeniul comertului, unde si insolventa e cea mai ridicata?
6:43:42 AM
Andreea locuieste in Berceni, la parterul unui bloc. Anul trecut, odata cu pierderea serviciului de la mica fabrica de textile la care lucra, si-a deschis un magazin alimentar. Practic, a pus o scarita de metal sub balcon, a inghesuit cateva sortimente de marfa pe niste rafturi improvizate si vinde produse de stricta necesitate unui grup restrans de locuitori ai zonei. De cateva zile, si-a cerut insolventa intrucat nu mai avea din ce sa-asi achite furnizorii. Cu toate acestea, 3 din 10 firme nou infiintate in primele 6 luni din acest an sunt in domeniul comertului, arata datele publicate joi de Registrul Comertului. Daca ne uitam la insolvente, 7 din 10 provin din comert.


Stelian Tanase: Conturile TVR au fost deblocate dupa plata unei datorii de 10 milioane de lei. Decizia privind reducerea timpului de lucru in televiziune va fi rediscutata?
6:37:48 AM
?Conturile TVR au fost deblocate in cursul diminetii, dupa ce postul a acoperit plata unei datorii de 10 milioane de lei catre Fisc, a spus, joi, pentru HotNews.ro presedintele-director general al Televiziunii publice, Stelian Tanase. El a precizat si ca, in urma deblocarii conturilor, saptamana viitoare Consiliul de Administratie al TVR va rediscuta o decizie recenta de reducere a timpului de lucru pentru angajati, de la 5 la 4 zile pe saptamana.


11% dintre romani cred ca evreii reprezinta o problema, 22% i-ar dori numai ca turisti in tara - sondaj CSOP comandat de Institutul Elie Wiesel
6:31:47 AM
Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania "Elie Wiesel" a prezentat joi un sondaj de opinie conform caruia 11% dintre romani considera ca evreii reprezinta o problema pentru Romania iar 22% ca i-ar dori numai ca turisti in tara, informeaza Agerpres.


Asus estimeaza vanzari de 110 milioane euro in Romania si asteapta cresteri substantiale la smartphone-uri
6:28:00 AM
Compania taiwaneza de tehnologie Asus a vandut in valoare de 100 milioane euro anul trecut in tara, iar in acest an estimeaza vanzari cu 10% mai mari, laptop-urile fiind cele mai vandute produse, urmate de placile de baza, au spus reprezentantii companiei la un eveniment de presa. Primele terminale cu Windows 10 vor ajunge in trimestrul al patrulea in tara, iar grupul taiwanez se va concentra pe smartphone-uri in Romania, anul viitor estimand ca acestea vor deveni categoria cu cele mai mari vanzari ca numar de unitati.


Liviu Dragnea: Traian Basescu e un om in varsta, nefericit din motive de viata si sentimentale
6:24:10 AM
Liviu Dragnea, presedintele PSD, l-a atacat joi pe fostul presedinte Traian Basescu, despre care a spus ca "e un om in varsta, nefericit din motive de viata si sentimentale". Atacul lui Dragnea vine dupa ce fostul presedinte declarase ca daca ar fi fost premier, iar Liviu Dragea spune ca le va cere ministrilor sai un anumit comportament public, l-ar fi dat cu capul de toti peretii sau isi dadea demisia.


Dorin Chirtoaca, la RFI: O Moldova instabila ar fi preluata rapid de Rusia, care sta la panda
5:54:11 AM
Instabilitatea politica de la Chisinau nu poate trena la nesfarsit, pentru ca Moscova sta la panda si ar putea anexa Republica Moldova, daca vor fi comise greseli. Iata ce declara, la RFI, primarul Chisinaului, prim-vicepresedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca. El spune ca nu are emotii pentru votul de joi din Parlament, care urmeaza sa investeasca Guvernul condus de Valeriu Strelet.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply