Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Petre Roman s-a inscris in cursa interna a PNL pentru Primaria Capitalei
11:35:00 AM
Petre Roman a confirmat pentru HotNews.ro ca s-a inscris, marti, in cursa interna a Partidului National Liberal pentru candidatura la functia de primar general al Capitalei. Pana in prezent s-au mai inscris in cursa interna pentru primaria generala europarlamentarul Cristian Busoi si deputatul Ludovic Orban.


Parlamentarii lui Sarkozy, vizita in Crimeea/ Obama, esti un imbecil - este mesajul in rusa de pe tricourile cumparate de demnitarii francezi
11:22:00 AM
Zece parlamentari francezi, majoritatea membri ai partidului de centru-dreapta al lui Nicolas Sarkozy, au starnit critici acide si consternare in Franta dupa o vizita intens mediatizata, saptamana trecuta, in Crimeea, fostul teritoriu ucrainian anexat de Rusia in martie 2014, relateaza The New York Times. Radio Free Europe (RFE) noteaza ca acestia si-au cumparat tricouri, care aveau imprimat in rusa mesajul “Obama, esti un imbecil”, au pozat in mai multe ipostaze si au fost chiar intampinati la sosire de catre muzicieni rusi.


Pro TV: Veniturile din publicitate - mai mari cu 18% in trimestrul al doilea, fata de T2 2014. Compania-mama CME confima iminenta vanzare a Studiourilor Media Pro?
11:08:44 AM
?Veniturile din publicitate televizata atrase de Pro TV in al doilea trimestru din 2015 s-au ridicat la 32,9 milioane de dolari, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unor documente ce insotesc rezultatele financiare ale companiei-mama CME, anuntate miercuri. Cresterea este valabila, insa, daca se elimina influenta fluctuatiilor de curs valutar, in termeni reali veniturile din publicitate fiind, cu aproximativ 1,8 milioane de dolari mai putini decat in T2 2014.


UPDATE Accident rutier in Alba: Un militar a murit dupa ce o autocisterna a intrat pe contrasens si a lovit frontal un autocar din coloana Regimentului 30 Garda
11:04:00 AM
UPDATE Un subofiterul a murit miercuri intr-un accident rutier produs la iesirea din localitatea Teius spre Municipiul Alba Iulia, informeaza Ministerul Apararii Nationale. Potrivit MApN, in jurul orei 16:30, la iesira din Teius, o autocisterna a intrat pe contrasens si a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Garda care circula regulamentar.


CSM sustine ca propunerile de modificare a procedurilor de numire a sefilor de parchete sunt in acord cu MCV
11:01:03 AM
Consiliul Superior al Magistraturii sustine ca propunerile de modificare a procedurilor de numire in functie a procurorului general, procurorilor sefi de la DNA si DIICOT, a adjunctilor acestora si a sefilor de sectii sunt in acord cu recomandarea expresa a Comisiei Europene, formulata in ultimul raport de evaluare a Mecanismului de Cooperare si Verificare (MCV), potrivit Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply