Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Restrictie de circulatie pentru vehiculele de peste 7,5 tone in cele sapte judete din sudul tarii aflate sub cod portocaliu de canicula
4:41:12 AM
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis pentru joi, o avertizare de Cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat valabil pentru judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita si Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti.


Bursele chinezesti au scazut cu 2-3% dupa ce s-a aflat ca bancile isi investigheaza expunerea pe pietele de actiuni
4:33:52 AM
Actiunile chinezesti au scazut joi dupa ce media de stat a scris ca bancile isi analizeaza expunerea pe burse, informeaza Reuters.


Tsipras i-a amenintat pe rebelii din Syriza cu alegeri anticipate
4:21:28 AM
Premierul Alexis Tsipras i-a avertizat pe rebelii din cadrul Syriza - formatiunea de extrema-stanga pe care o conduce - care se opun planului de salvare a Greciei, ca ar putea sa fie nevoit sa convoace alegeri anticipate in cazul in care ar ramane fara o majoritate parlamentara, relateaza Euronews.


Romanca Patricia Tig, calificata in premiera in sferturile unui turneu WTA
4:04:29 AM
Jucatoarea romana de tenis Patricia Maria Tig s-a calificat in premiera in sferturile unui turneu WTA, joi, la Baku (Azerbaidjan), competitie dotata cu premii totale de 226.750 dolari, dupa ce a trecut de ucraineanca Olga Savciuk cu 7-5, 6-4, informeaza Agerpres.


Perchezitii in trei judete la persoane care ar fi obtinut 300.000 de lei prin metoda Accidentul
3:57:12 AM
Politistii din Brasov efectueaza 8 perchezitii la persoane banuite ca ar fi obtinut 300.000 de lei prin inducerea in eroare a mai multor persoane cu privire la producerea unor accidente de circulatie in care ar fi fost implicate rude ale victimelor, informeaza Inspectoratul General.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply