Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Primarul Romei: Riscuri concrete de acte teroriste in perioada Jubileului convocat de papa Francisc
5:38:38 AM
Primarul Romei, Ignazio Marino, a avertizat joi ca exista "riscuri concrete de acte teroriste" in capitala italiana in timpul Jubileului (an sfant) anuntat de papa Francisc din decembrie 2015 pana in noiembrie 2016, scrie AFP.


Adrian Mutu, la echipa indiana FC Pune City
5:30:06 AM
Gruparea indiana FC Pune City a anuntat, joi, pe pagina oficiala de Facebook, transferul atacantului Adrian Mutu, informeaza Mediafax.


Seceta se va accentua in cea mai mare parte a teritoriului agricol - Administratia Nationala de Meteorologie
5:20:08 AM
Deficitul de apa din sol se va mentine in regiunile agricole din estul, sud-estul, sudul si vestul tarii, fenomenul de seceta pedologica cu diferite grade de intensitate (moderata, puternica si extrema) accentuandu-se in cea mai mare parte a teritoriului agricol, se arata intr-o informare privind seceta a ANM.


Primii castigatori ai licitatiei pentru reteaua nationala de televiziune digitala terestra: 50% din populatie ar trebui sa poata receptiona 'free to air' maxim 16 programe TV pana la sfarsitul lui 2015
5:11:00 AM
Ericsson Romania, Frontal Communication, Imagine Communications si RomTek sunt primii castigatori ai licitatiei pentru reteaua nationala de televiziune digitala terestra, care ar trebui sa le ofere romanilor posibilitatea de a receptiona din eter, fara plata unui abonament, pana la maxim 16 programe TV publice si private. Pentru receptia programelor este nevoie de o simpla antena terestra si un televizor digital (in standard DVB-T2) sau un televizor clasic legat la un receptor digital (set top box) tip DVB-T2. Deocamdata, Societatea Nationala de Radiocomunicatii, care opereaza aceasta platforma, face teste in Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi, iar pachetul de programe transmis este sarac: TVR1, TVR2, TVR3, TVR News si TVR HD.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply