Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Online vs offline - Cum difera comportamentul romanilor la cumparaturi
3:19:00 AM
?Modul in care cumparam dintr-un magazin clasic difera fata de un magazin online, la fel cum difera si produsele pe care alegem sa le achizitionam. In magazinele fizice avem o legatura senzoriala cu produsele si tindem sa cumparam si sub impulsul momentului, in timp ce pe online suntem ceva mai rationali fiindca putem compara si ordona mai bine oferta. In articol puteti citi care sunt diferentele dintre barbati si femei la cumparaturi, cat de mult conteaza promotiile si ce categorii de produse si-au facut mai greu intrarea pe online. PLUS ce a invatat offline-ul de la online si viceversa.


ANAF: Unele facturi privind excursiile exotice inregistrate in contabilitatea producatorilor si distribuitorilor de medicamente erau emise in baza unor documente justificative fictive
3:12:41 AM
Directia Generala Antifrauda Fiscala a efectuat in martie si aprilie 2015 verificari la anumiti producatori si distribuitori de medicamente, constatand ca in anii 2013 si 2014 acestia au desfasurat relatii comerciale cu diversi furnizori - societati de turism, de la care au achizitionat pachete de servicii pentru anumite persoane, in special medici, cu privire la care exista suspiciuni ca au reprezentat in fapt recompensari aferente sprijinului acordat pentru administrarea catre pacienti a produselor pe care le comercializeaza. "Astfel, s-a constatat ca au fost inregistrate in evidenta contabila facturi reprezentand contravaloarea unor prestari de servicii turistice - participarea la diverse evenimente, conferinte, congrese in tara sau strainatate sau organizarea unor astfel de conferinte, persoanele participante fiind in principal personal medical, unele dintre evenimentele facturate in fapt nerealizandu-se (spre ex. deplasari la Ottawa, San Diego, Brasov, Iasi, Sibiu) sau fiind doar decontarea unor deplasari cu scop turistic (Paris, Las Vegas)", se arata intr-un comunicat al ANAF.


Bursele chineze anunta cele mai mari pierderi lunare din ultimii 6 ani. Restrictii pe 24 de conturi de brokeraj suspectate ca au influentat preturile si anchete asupra tranzactiilor automate
2:56:00 AM
Bursele de valori din Shanghai si Shenzhen au anuntat vineri ca impun restrictii asupra a circa 20 de conturi de brokeraj, in timp ce autoritatile de reglementare a lansat o ancheta asupra programelor informatice acuzate ca au alimentat volatilitatea pietei, transmite AFP. Acestea reprezinta cele mai recente eforturi ale Beijingului de a stopa caderea. Bursele din China au scazut vineri si au anuntat cele mai mari pierderi lunare inregistrate in ultimii 6 ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply