Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Iubesc din nou, viata fara el
2:42:38 AM
Încep sa caut raspunsuri. Dupa o via?a daruita pentru  cineva de care te-ai legat prin copii, zile negre învinse împreuna, boli, ?i se pare firesc sa ceri: ”stai mai mult cu mine, lasa FB-ul, prea multe ore de socializare..”, ”te-ai schimbat, nu min?i, te cunosc prea bine, simt ca nu e bine pentru noi...”,”hai sa ne facem noi planuri, hai sa vedem ce plan nu mai e bun”,”ma simt rau, am nevoie de tine acum...”,”noul job nu-?i aduce mai mul?i bani, î?i consuma prea mult timp, e prea solicitant pentru problemele de sanatate de care abia ai scapat...”.  SAU NU? Nu e corecta abordarea?


Victor Ponta anunta ca doneaza catre echipa de baschet a Clubului Steaua diferenta de salariu primita prin ordonanta care majoreaza indemnizatiile inaltilor demnitari
2:23:00 AM
Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, intr-o postura pe Facebook, ca intentioneza ca incepand cu 1 august sa doneze catre echipa de baschet a Clubului Steaua diferenta salariala primita in urma ordonantei privind cresterea indemnizatiilor inaltilor demnitari.


Coreea de Nord a incheiat modernizarea poligonului de lansare de rachete de la Sohae
1:59:00 AM
Coreea de Nord ar fi incheiat lucrarile de modernizare ale principalului sau poligon de lansare de rachete, la Sohae (vest), iar Coreea de Sud se asteapta la o eventuala lansare in octombrie, a anuntat marti un institut american de cercetare, relateaza Mediafax citand AP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply