Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum va fi vremea vineri: Temperaturi mai mici si pot aparea vijelii si averse
8:52:29 AM
Vineri, valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul precedent la nivelul intregii tari, totusi in regiunile sudice vremea va fi in continuare calduroasa, izolat caniculara la amiaza. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, trecator cu aspect de vijelie in zonele montane si submontane, local in centrul, estul si sudul teritoriului.


6 piedici in calea antreprenorilor care fac afaceri cu fonduri europene. Intrebare la banca: Tu ai dat cu sapa?
8:46:00 AM
Cel putin sase probleme le-au pus piedici fermierilor si altor antreprenori care au facut afaceri cu fonduri europene in vechiul Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR). StartupCafe a stat recent de vorba cu cativa oameni de afaceri care au reusit sa ia bani europeni pentru business-uri in agricultura.


Magnatul Donald Trump conduce autoritar in preferintele votantilor republicani in cursa pentru desemnarea candidatului la presedintia SUA. Problema Trump ingrijoreaza conducerea Partidului Republican
8:39:00 AM
Unii republicani i-au scris cu bucurie epitaful politic lui Donald Trump dupa declaratiile dure ale acestuia despre serviciul militar al senatorului John McCain, sperand ca a sa campanie electorala pentru presedintie a implodat in sfarsit, comenteaza Reuters. Aceste predictii se dovedesc insa a fi premature. Trump conduce detasat in sondajele facute printre republicani, iar cifrele arata ca daca magnatul ajunge candidatul republicanilor impotriva democratei Hillary Clinton va pierde fara drept de apel.


SUA: Economia isi accelereaza cresterea, la 2,3% din PIB in trimestrul doi
8:38:12 AM
Activitatea economica a accelerat in al doilea trimestru, in Statele Unite, sustinuta de un consum al gospodariilor dinamic si o relansare a exporturilor, potrivit primei estimari a PIB-ului publicata joi de departamentul Comertului si citata de AFP.


Noua Agentie pentru achizitii publice: 415 posturi plus presedinte, propus de Ministerul de Finante
8:35:16 AM
Infiintarea si organizarea noii Agentii Nationale privind Achizitiile Publice a fost aprobata prin Hotarare de Guvern. Este primul pas din reforma legislativa si institutionala din domeniu, alte patru proiecte legislative detaliate fiind in pregatire: doua, deja publicate pe site-ul Ministerului de Finante si alte doua urmeaza a fi publicate in zilele urmatoare.


Primaria Capitalei va infiinta cinci puncte noi de informare pentru cetateni
8:26:51 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi infiintarea cinci puncte de informare si documentare pentru cetateni in Capitala.  In bugetul pentru 2015, s-au alocat pentru aceste lucrari 560.000 lei. 


Google a semnat in Sri Lanka prima intelegere pentru instalarea baloanelor care vor furniza internet
8:24:00 AM
Google a semnat cu autoritatile din insula Sri Lanka prima intelegere pentru proiectul prin care baloane trimise in stratosfera vor furniza internet broadband pentru locuitorii micului stat din sudul Asiei. Google a testat aceste baloane in 2013 in Noua Zeelanda, vor fi ridicate la 19 km altitudine si ar trebui sa fie schimbate la 100 de zile, relateaza Quartz.


Un corp al spitalului de boli reumatismale Dr. Ion Stoia din Capitala va fi modernizat. Municipalitatea a alocat 4,4 milioane lei pentru proiect
8:18:47 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat joi suma de circa 4,4 milioane lei pentru modernizarea, supraetajarea si reamenajarea unui corp al spitalului clinic de boli reumatismale Dr. Ion Stoia din Capitala.  Termenul de realizare a investitiei este de 8 luni.


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 2,7 milioane lei din fondul de rezerva al orasului pentru finalizarea monumentului Aripi, ce ar urma sa fie amplasat la Piata Presei
8:17:00 AM
?Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 2,7 milioane lei din fondul de rezerva al orasului pentru finalizarea monumentului "Aripi", ce ar urma sa fie amplasat la Piata Presei. Municipalitatea a mai alocat 3 milioane lei la inceputul acestui an pentru realizarea monumentului. Monumentul costa in total circa 2 milioane euro, iar amplasarea sa circa 1 milion de euro.


Fosta echipa Top Gear condusa de Jeremy Clarkson va prezenta o noua emisiune auto pentru Amazon
8:12:26 AM
Fostul realizator al emisiunii BBC "Top Gear", Jeremy Clarkson, a semnat un acord cu Amazon pentru a prezenta o noua emisiune auto, impreuna cu Richard Hammond si James May, potrivit Reuters. Amazon a anuntat ca noua emisiune va fi disponibila prin serviciul sau de streaming pe baza de abonament, Amazon Prime, incepand de anul viitor.


webPR - AFP: Orez modificat genetic pentru a emana mai putin metan
7:57:27 AM
?Oameni de stiinta au creat o varietate de orez care emite mai putin metan, pas important pentru atingerea obiectivelor de a furniza mai multa hrana, contribuind, totodata, la limitarea incalzirii globale. Cultivarea orezului, sursa principala de hrana pentru miliarde de oameni, este, de asemenea, o sursa importanta de emisii de metan in atmosfera, contribuind decisiv la modificarea climei. Metanul se disipeaza mai repede in atmosfera decat dioxidul de carbon, dar capteaza mai multa caldura radiata de suprafata Pamantului. In fiecare an, campurile de orez “pompeaza” in atmosfera intre 25 si 100 de milioane de tone de metan. Acest lucru inseamna un risc ridicat pentru Planeta, mai ales ca plantatiile se extind pentru a putea sustine o populatie aflata in crestere.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply