Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Life

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

BMW Fest, la Romexpo, cu pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer
10:06:40 AM
BMW Fest, eveniment dedicat fanilor marcii BMW, se tine in zilele de 30 si 31 mai (sambata si duminica) la Romexpo, avandu-i ca protagonisti principali pe pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer. Mixul de experiente este garantat prin demonstratii de drift, expozitie de masini clasice, teste cu motociclete BMW Motorrad si prezentarea hibridului BMW i8. Biletul de intrare costa 15 lei.


Hindi Zahra - Primul concert in Romania
9:47:47 AM
Fragila si puternica in acelasi timp, la fel ca dragostea de care vorbeste in cantecele ei,  Hindi Zahra (nascuta in Maroc in 1979) debuteaza ca muzician pe scenele din Paris, acolo unde locuieste de la varsta de 15 ani. Compozitiile sale sunt  soundtrack-ul ce ne-ar putea insoti iubirile fulgeratoare, impartasite, dar si acelea pe care le pierdem. Cu o muzica in culori precum o esarfa de matase care iti aluneca din mana si se ridica luata de vant, Hindi e exotica si capricioasa, fara sa-si piarda eleganta simplitatii.


Parcurile din Bucuresti se transforma in peisaje de poveste. Vezi unde poti sa mergi cu copilul de 1 iunie
8:46:00 AM
De 1 iunie, Capitala se transforma intr-un taram de poveste. In cele mai mari parcuri din Bucuresti vor avea loc concerte, ateliere de creatie, targuri de dulciuri si jucarii, iar cei mici se vor vor putea intalni cu personajele din desenele animate si basmele preferate.  Vezi unde poti petrece ziua de 1 iunie impreuna cu copilul.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply