Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Christine Lagarde: Iesirea Greciei din Zona Euro - o posibilitate
12:42:54 PM
Directorul general al Fondului Monetar International (FMI), Christine Lagarde, considera ca o iesire a Greciei din Zona Euro este "o posibilitate", potrivit extraselor difuzate joi dintr-un interviu pentru cotidianul german FAZ care va fi publicat vineri, scrie AFP.


Cum imi cresc performantele in vanzari online? Consultantul Liviu Taloi discuta online vineri de la 15.30 despre tendintele din comertul electronic si dezvoltarea magazinelor online
12:35:00 PM
Care sunt tendintele pietei de comert electronic in Romania? Care sunt nisele cele mai profitabile si care sunt cele de evitat? Care sunt costurile initiale pentru lansarea unui magazin online si care sunt canalele de promovare cele mai eficiente? Liviu Taloi, consultant pe comert electronic din anul 2004, discuta online cu cititorii StartUpCafe vineri, de la ora 15.30.
     Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului
     Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana


Afacere Tiriac-Tariceanu: Tiriac Auto muta un centru Ford in locul in care a functionat ATS
12:31:53 PM
Tiriac Auto muta un centrul Ford din Strada Parcului 55-57 intr-un complex auto integrat (showroom, service, piese de schimb) din partea de Nord a Capitalei, in apropierea DN 1, in care pana de curand a functionat dealerul Ford ATS (Automotive Trading Services). Intelegerea dintre omul de afaceri Ion Tiriac, fost tenismen, si Calin Popescu Tariceanu, fost premier al Romaniei si actual presedinte al Senatului, il scoate pe acesta din urma din industria auto, in care a activat cu marcile Citroen si Ford. Tariceanu va ramane insa cu showroom-ul cu service pentru motocicletele Harley-Davidson.


Profitul Sberbank, cea mai mare banca a Rusiei, a scazut la jumatate in primul trimestru al anului, fata de perioada similara din 2014
12:27:55 PM
Profitul net al celei mai mari banci a Rusiei, Sberbank, s-a redus cu peste jumatate in primul trimestru, la 30,6 miliarde ruble (533 milioane euro), scrie AFP.


?LIVESCORE CSMS Iasi vs FC Steaua 0-0/ ASA Targu-Mures vs Otelul 0-0 (Rep I)
12:15:00 PM
Steaua si ASA Targu-Mures vor disputa astazi ultimele meciuri din actuala editie a Ligii 1 la fotbal. Cele doua formatii sunt despartite de doua puncte. Partidele CSMS Iasi - Steaua si ASA Targu-Mures - Otelul Galati sunt Livescore pe HotNews.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply