Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Utile: Vrei sa-ti imbunatatesti viata sexuala? Vezi ce plante au efecte afrodisiace!; 9 trucuri sa mananci mai putin la masa; Ce nu vor barbatii sa li se faca in pat
5:02:00 PM
Cum scapi de grasimea de pe abdomen in doi pasi si 3 miscari. Sezonul cald se apropie cu pasi repezi si costumul de baie pe care abia l-ai cumparat trebuie sa iti vina perfect.

5 obiceiuri de machiaj care dauneaza. Fiecare dintre noi
are anumite placeri vinovate, insa, in unele cazuri aceste obiceiuri  daunatoare ar putea face mai mult rau decat iti imaginezi.


Caru' cu vedete: Picanterii din culisele Playboy. Pe Monica Gabor am refuzat-o, a fost una dintre erorile mele; Bomba! Botezatu si Bianca, din nou impreuna?; Verdictul medicilor in cazul lui Gabriel Cotabita este inspaimantator. Daca va supravietui, va fi cu totul alt om
4:38:00 PM
Andra, David si Maruta - Asteptand-o pe Eva. Venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Andrei si al lui Catalin Maruta (o fetita pe care o va chema Ioana Maria Eva) va completa in mod fericit cea mai frumoasa familie din show-business-ul autohton.

Lady Gaga si-a schimbat culoarea parului.
Lady Gaga a hotarat sa renunte la nuanta de brunet a parului sau in favoarea unui blond foarte deschis, iar zvonurile spun ca ar fi decis sa faca aceasta schimbare pentru a se pregati pentru nunta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply