Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

AUDIO Gheorghe Nichita, suparat ca iubita sa era basista: Tu ai optiunea ta, ai dragostea fata de Basescu
6:52:00 AM
Primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, isi acuza fosta iubita ca este basista, potrivit unor stenograme citate de site-ul <a rel="nofollow" rel="nofollow" href="http://www.stiripesurse.ro/steonograme-exclusiv-nichita-catre-amanta-esti-o-basista-il-vreau-pe-basescu-la-puscarie-audio_957069.html" target="Alta pagina">stiripesurse.ro</a>. Intr-un dialog cu primarul, care spune ca vrea sa il vada pe Traian Basescu in puscarie, aceasta il avertizeaza sa nu isi doreasca raul altuia, deoarece ar putea sa i se intample lui.


Catalin Predoiu: PSD si Ponta folosesc institutiile parlamentare si guvernamentale ca ciomag pentru a darama alte institutii, ca sa supravietuiasca, sa fure si sa scape nepedepsiti
6:51:00 AM
Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu acuza un &quot;spectacol obscen&quot; si faptul ca &quot;Ponta se autodenunta si sare cu picioarele pe Justitie&quot;:&nbsp; &quot;PSD si Ponta folosesc institutiile parlamentare si guvernamentale ca ciomag pentru a darama alte institutii ale statului roman. Si toate astea cu un singur scop: sa supravietuiasca, sa fure si sa scape nepedepsiti&quot;, afirma Predoiu.


FOTOGALERIE MedLife a deschis o noua hyperclinica in Bucuresti. Ce specializari si echipamente pune MedLife Berceni la dispozitia pacientilor
6:42:00 AM
MedLife, cel mai activ jucator pe piata serviciilor medicale, a dechis joi cea de-a treisprezecea hyperclinica din portofoliu, investitia pentru inaugurarea acestei unitati ridicandu-se la aproximativ 1,2 milioane de euro. Hyperclinica MedLife Berceni include 18 cabinete pentru numeroase specialitati medicale, departamente specializate de imagistica, neurologie, cardiologie si ecografie pediatrica. In a doua parte a anului 2015, MedLife va extinde clinica de la Timisoara si va inaugura o noua hyperclinica in Cluj-Napoca.


Razvan Nicolescu, despre situatia de la CE Hunedoara: Imprumutul de 37 de milioane de euro nu este altceva decat o risipa de bani publici/ Ar fi trebuit analizata preluarea centralei de la Paroseni de catre Hidroelectrica
6:34:00 AM
Razvan Nicolescu, fost ministru al energiei, actual executive lead advisor in cadrul Deloitte, nu crede ca solutia acordarii unui imprumut de 37 milioane de euro rezolva situatia de la Complexul Energetic Hunedoara. &quot;Se spune ca e &quot;doar un imprumut&quot;. Sa fim seriosi! Banii nu vor mai fi returnati niciodata la buget&quot;, a scris Nicolescu pe contul sau de Facebook. Acesta considera ca ar fi fost potrivita o analiza privind preluarea in conditii de piata a centralei de la Paroseni de catre Hidroelectrica &quot;care pare ca nu are ce face cu banii si vrea sa dea sute de milioane euro dividende la buget&quot;.


Mircea Miclea: Noul presedinte nu e capabil sa-si asume conflicte pentru o cauza corecta
6:31:00 AM
Modificarile aduse pana acum legii educatiei au redus standardele si &quot;conserva sistemul&quot;. O prima solutie pentru oprirea modificarilor este Parlamentul, care este reponsabil de monitorizarea si punerea in aplicare a Pactului national pentru educatie, aminteste Mircea Miclea, intr-un interviu acordat pentru <a rel="nofollow" rel="nofollow" href="http://www.revista22.ro/articol.php?id=56101" target="Alta pagina">Revista 22</a>. Actualul parlament nu face insa asta, &quot;Guvernul nu vrea, cu presedintele s-a incercat si nu a fost de ajuns, iar noul presedinte nu e capabil sa-si asume conflicte pentru o cauza corecta&quot;, atrage atentia Miclea. &quot;<strong>Trebuie insa sa continuam sa luam pozitie, pentru ca, intr-un tarziu, societatea se va trezi</strong>&quot;, sustine el.


Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE, pentru ca nu a transpus in legislatia interna o directiva privind vehiculele scoase din uz. Lipsa mecanismului de rezolutie a bancilor si legislatia drepturilor de autor, luate la ochi de Bruxelles
6:14:00 AM
Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru neindeplinirea obligatiei de a transpune in dreptul intern actul normativ revizuit al UE privind vehiculele scoase din uz, a anuntat joi executivul comunitar referitor la actiunile de infringement. De asemenea, Comisia a avansat in alte doua proceduri de infringement impotriva Romaniei: una privind lipsa unui mecanism de rezolutie a bancilor si alta privind legislatia drepturilor de autor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply