Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Bursele europene scad pentru ca brokerii nu stiu ce o sa se intample cu Grecia.
4:48:49 AM
Actiunile europene au sccazut vineri, ceea ce va duce indicii pe pierdere in aceasta saptamana, in conditiile in care investitorii sunt nervosi din cauza semnalelor contradictorii in privinta negocierilor privind datoria Greciei iar datele statistice arata ca imprumuturile private in zona euro au stagnat luna trecuta.


?VIDEO Cum se asambleaza la NASA un motor de racheta
4:42:51 AM
Un clip video spectaculos arata in doar doua minute cum lucratorii de la Centrul Stennis Space al NASA asambleaza un motor de racheta RS-25.


Liber pentru autostrada Sibiu - Pitesti. Curtea de Apel a transat situatia contestatiilor, iar contractul pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate poate fi semnat
4:36:00 AM
Curtea de Apel Bucuresti a intors decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) care stabilise ca CNADNR sa evalueze din nou ofertele depuse in cadrul licitatiei pentru revizuirea Studiului de Fezabilitate al autostrazii A1 Sibiu - Pitesti - document necesar pentru demararea constructiilor in viitor. Decizia justitiei este definitiva, iar asta inseamna ca CNADNR poate semna contractul cu asocierea Asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala Bucuresti - Tecnic Consulting Engineering Romania SRL ce castigase licitatia initial. De mentionat ca firma Tecnic Consulting Engineering este proiectantul autostrazii Orastie - Sibiu Lot 3, acolo unde au fost si sunt in continuare mari probleme de stabilitate si cu alunecari de teren.


Ministerul Educatiei a alocat peste 2,6 milioane de euro pentru achizitia unui sistem IT de eficientizare a activitatii
4:26:02 AM
Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem informatic care sa imbunatateasca eficacitatea organizationala in Minister si in institutiile subordonate, contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 11,87 milioane lei (peste 2,6 milioane euro), care va fi finantat din fonduri UE, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).


?LIVE Text Alegeri FIFA: Tot ce trebuie sa stii despre evenimentul de la Zurich - Sepp Blatter ramane mare favorit, chiar si dupa imensul scandal de coruptie
4:14:00 AM

Sepp Blatter si printul iordanian Ali bin Al Hussein lupta astazi pentru sefia FIFA. Cu toate ca forul mondial se afla intr-un imens scandal de coruptie, Blatter ramane favorit cert la castigarea alegerilor, informeaza presa britanica. Vor fi 209 voturi (fiecare membru are dreptul la un vot), iar presedintele va fi ales fie cu doua treimi din voturi in primul tur, fie cu majoritate simpla, in cel de-al doilea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply