Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

O noua loterie ANAF - inregistrarea unei firme in scop de TVA
4:41:00 AM
Incepand cu 01.02.2015 ANAF a emis Ordinul 18/2015 prin care s-a aprobat o noua procedura de inregistrare a unui agent economic  in scop de TVA cu conditii mult mai stricte in ceea ce priveste acest lucru prin inroducerea unei declaratii neexistente pana acum, sia nume (Declaratia 088). E si justificat acest fapt, intrucat, asa cum se justifica si ANAF, in materia TVA s-au facut foarte multe fraude fiscale, in special cu TVA intracomunitar (din spatiul Uniunii Europene).  Toate bune si frumoase dar vom analiza acum acest lucru prin prisma a doua situatii intalnite foarte des in practica si de care se loveste orice agent economic la inceput de drum, la infiintarea firmei si solicitarea codului de TVA cat si o firma care se afla in plina desfasurare a activitatii economice insa a depasit plafonul de 220.000 lei la care are obligatia inregistrarii in scop de TVA.


A treia zi de proteste in Valea Jiului. Minerii de la Livezeni s-au blocat in subteran, iar cei de la Lupeni si Lonea protesteaza in curtea Complexului Energetic Hunedoara
4:16:00 AM
Zeci de mineri de la Livezeni s-au blocat joi in subteran, iar alti peste o suta din schimbul I aflati inca in timpul serviciului au anuntat ca vor ramane in mina, in timp ce ortacii de la Lupeni si Lonea protesteaza in curtea Complexului Energetic Hunedoara, transmite Mediafax. Minerii asteapta sa poarte discutii cu ministrul energiei, Andrei Gerea, care s-a deplasat in Hunedoara. Angajatii CE Hunedoara nu sunt multumiti de ajutorul de 37 de milioane de euro aprobat de Guvern deoarece acesta este conditionat de separarea activitatii miniere de cea de productie a energiei. Sindicatele spun ca in acest fel minele vor fi inchise, iar termocentralele se vor transofrma in simple CET-uri.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply