Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Viata in 5
2:01:47 AM
‘Ce bine de voi ca aveti 3! Si cum e? Nu-mi spuneti, stiu, trebuie sa fie tare frumos. Copiii sunt cuminti de altfel, asa e? Nu-mi spuneti, stiu, se vede, asa cuminti sunt, uite la ei, zici ca-s picturi. Bravo, felicitari, tare frumosi, e si usor pentru voi, mai ales ca sunt asa cuminti!’


Fiscul a vandut apartamentul lui Dan Voiculescu pentru 1,9 mil. lei
2:00:21 AM
Fiscul a vandut joi, la licitatie, apartamentul lui Dan Voiculescu de pe Soseaua Kiseleff din Capitala. Apartamentul de patru camere, cu o suprafata de 224 de metri patrati, a fost adjudecat pentru circa 1,9 milioane de lei, cu peste 500 de mii de lei peste pretul de pornire, potrivit unor surse, citate de Digi24.ro.


David Cameron va discuta cu Angela Merkel despre reformarea UE
1:56:43 AM
Premierul britanic, David Cameron, va incerca sa o convinga pe cancelarul german Angela Merkel sa il sustina in reformarea UE, in timpul discutiilor bilaterale pe care le vor avea in cursul zilei de vineri, relateaza BBC News Online.


ANALIZA Cu realism despre perspectiva terapeutica a noului val si ... ce stii despre padure? Populatia Romaniei
1:54:00 AM
Articolul publicat de apreciatul profesor universitar Vintila Mihailescu la 30 aprilie a. c. (Istoria Romaniei: noul val?) a trezit, cu fantastica sa audienta, numeroase reactii in randul cititorilor si cred ca indemnul la reflectie este una din marile sale calitati si urmari. O reflectie va gasi cititorul si in acest articol, pornind de la indemnurile profesorului V.M. Este o reflectie asupra unei anumite dimensiuni a  ceea ce autorul apreciaza a fi -"perspectiva terapeutica" - pe care o aduce "noul val". Este perspectiva populatiei tarii, cea care urmeaza sa consolideze si sa continue progresele remarcabile realizate de oamenii acestei tari in timp. Oricum am privi perspectiva terapeutica si viitorul, populatia tarii va fi in centrul lor.  As vrea ca  analiza si aprecierile mele sa se inscrie in ceea ce V.M. gaseste definitoriu pentru "noul val" -  "..realitatea, toata realitatea si doar realitatea" - , ca si  "o mai buna si impartiala cunoastere de sine".  Mai mult, articolul ofera un raspuns la intrebarea din cel de-al doilea articol al profesorului V. M., publicat la 21 mai a.c.: "Da, ai vazut copacul din gradina ta, dar ce stii despre padure?".


Premierul moldovean Chiril Gaburici se intalneste vineri cuDmitri Medvedev
1:32:35 AM
Premierul de la Chisinau, Chiril Gaburici are programata vineri o prima intalnire bilaterala cu omologul sau din Rusia, Dmitri Medvedev, pe marginea unui summit din Kazahstan al Comunitatii Statelor Independente, scrie europalibera.org.


Elevii din clasele a XII-a si a XIII-a incheie vineri scoala
1:24:08 AM
Cursurile pentru ultima clasa de liceu (a XII-a si a XIII-a) se incheie vineri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply