Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sarbatoare auto cu iz american, in Bucuresti: Retro American Muscle Cars 2015
1:33:40 PM
Peste 100 de masini clasice americane vor fi expuse in zilele de 30 si 31 mai (sambata si duminica) in parcarea Bucuresti Mall (Mall Vitan) la cea de-a doua editie a Retro American Muscle Cars. Publicul poate admira inclusiv vehicule foarte vechi, construite in anii ’30 si ’40, detinute si intretinute de colectionari romani. In ziua de sambata, 30 mai, ora 16:00 Corina va sustine un concert, au anuntat organizatorii – Retromobil Club Romania (RCR), Game World si Bucuresti Mall.


Robert O'Neill, fostul militar american care sustine ca l-a ucis pe Osama bin Laden, nu se vede o tinta a teroristilor: Primesc amenintarile cei care il insulta pe Profet, eu nu am facut-o
1:17:08 PM
Americanul care sustine ca l-a ucis pe Osama bin Laden spune ca nu a primit nicio amenintare cu moartea, deoarece nu l-a insultat pe Profet. Fostul membru al trupelor speciale americane, care se afla la Bucuresti la invitatia McCann WorldGroup Romania si Thiess Holding, a povestit ca a tras de trei ori in liderul retelei teroriste al-Qaeda, de doua ori in cap si o data in inima.


??VIDEO Dorel Sandesc, secretar de stat: In 10 ani toate spitalele regionale din Romania vor fi depasite tehnic. Nicolae Marcu, director MedLife: Exista semnificative inegalitati legislative intre spitalele private si cele de stat
1:14:00 PM
Parteneriatul public-privat poate furniza solutii foarte utile sistemului medical romanesc - acesta este punctul in care converg opiniile secretarului de stat din Ministerul Sanatatii, Dorel Sandesc, si ale directorului general Medlife, Nicolae Marcu. Dar in privinta unor probleme actuale, precum modelul de finantare a spitalelor sau statutul medicilor rezidenti, lucrurile sunt mai nuantate. Cei doi medici, astazi lideri importanti in sistemul public si cel privat de sanatate, au discutat intr-un interviu HotNews despre relatia dintre medicina privata si cea publica si au raspuns intrebarilor cititorilor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply