Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, arestat preventiv pentru 30 de zile
2:41:50 PM
Magistratii Tribunalului Galati au admis vineri seara propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile inaintata de procurorii DNA in cazul primarului municipiului Tulcea, Constantin Hogea, acuzat de fapte de coruptie, a anuntat purtatorul de cuvant al instantei, Aura Soare, relateaza Aagerpres.


?VIDEO Paradisul in care traiau hotii romani de buzunare la Paris. Castigau 4.000 de euro/zi si au cheltuit 100.000 de euro pe hotel
2:26:57 PM
Au castigat cate 4000 de euro pe zi din furturi, stateau la hotel, si se plimbau numai cu taxiul. A fost multa vreme, modul de viata al unor hoti romani de buzunare, care au devenit spaima turistilor si a angajatilor de la Turnul Eiffel.



DNA cere anularea deciziei magistratilor in cazul Rarinca. Procurorii sustin ca un judecator ar fi fost incompatibil
2:19:00 PM
Directia Nationala Anticoruptie cere anularea deciziei magistratilor in controversatul caz al Marianei Rarinca, femeia acuzata de santaj de catre presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, informeaza Stirile TVR. Potrivit sursei citate, procurorii au formulat o cale extraordinara de atac, contestatia in anulare, pe motiv de incompatibilitate. Ei sustin ca unul dintre membrii completului care a decis achitarea Marianei Rarinca era incompatibil. Este vorba de judecatoarea Risantea Gagescu. De remarcat ca DNA a facut cererea dupa finalul procesului, fara sa fi cerut recuzarea judecatoarei respective cand a fost stabilit completul de judecata.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply