Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tecau si Rojer, calificati in sferturile probei de dublu la Roland Garros dupa ce au invins dublulMergea/Bopanna
1:00:50 PM
Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a cincea favorita, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus in trei seturi, cu 6-3, 6-7 (7), 6-3, de cuplul romano-indian Florin Mergea/Rohan Bopanna, cap de serie numarul opt.


Adriana Saftoiu despre numirea Elenei Udrea drept consilier la Cotroceni:Eram sigura ca atunci cand o vom anunta va aparea aceasta discutie privind faptul ca e sotia domnului Cocos
12:38:23 PM
„Elena Udrea a fost alegerea presedintelui” si o surpriza totala pentru ceilalti consilieri ai sefului statului, a declarat Adriana Saftoiu la ProTV. Autoarea „Cronicii de Cotroceni” spune ca in acel moment, Udrea avea o mare problema pe partea de imagine, din cauza sotului ei, pe care in trecut Basescu il atacase in repetate randuri.


Klaus Iohannis s-a intalnit cu printul Charles:Ma bucur ca ne reprezinta si ca vorbeste despre Romania ca despre o parte a sufletului sau. Presedintele roman a fost invitat sa viziteze Marea Britanie si a acceptat
12:28:00 PM
Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu printul Charles duminica si s-a declarat bucuros ca acesta pretuieste tara noastra si o promoveaza in strainatate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply