Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Grecia: Investigatiile mpotriva evazionistilor fiscali evolueaza n ritm de melc
11:04:08 AM
Grecia nu va putea nici în 30 de ani, utilizând procedurile actuale, sa finalizeze investigatiile împotriva tuturor persoanelor suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani de ordinul miliardelor de euro, aflate pe sapte liste ale procurilor din domeniul criminalitatii financiare.


Dmitri Rogozin: Rusia trebuie sa redevina o putere industriala majora
10:36:40 AM
Viitorul Rusiei depinde de renasterea tarii ca putere industriala majora, in baza unui egoism national rezonabil, a declarat vicepremierul Dmitri Rogozin, el subliniind ca producatorii rusi trebuie sa recucereasca piata interna.


Reportaj: Impresii de pe terenurile de la Roland Garros, sau de ce nu sunt in Top 10 jucatorii care nu sunt in Top 10
10:21:00 AM
Nu este surprinzator ca jucatorii de tenis spun tot timpul ca fiecare meci este diferit. As merge mai departe si as spune ca fiecare meci poate sa para ca fiind parte dintr-un turneu diferit, atât de mult se pot schimba circumstantele din jurul lui. Fiecare jucator va reactiona în felul lui la aceste circumstante, dar cred ca cei mai buni, cei care reusesc sa termine turnee învingatori, sunt cei care se ridica deasupra conditiilor si îsi impun ei propria stare de spirit asupra lor.


Ministrul sanatatii de la Sofia spune caBulgaria si Romania vor cumpara impreuna medicamente scumpe
10:12:32 AM
Bulgaria si Romania vor incepe sa cumpere impreuna medicamente scumpe la sfarsitul lui 2015, cu scopul de a obtine preturi mai bune la cantitati mari, a anuntat duminica ministrul bulgar al Sanatatii Petar Moskov.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply