Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Politistii au verificat taxiurile din zona aeroporturilor si a Garii de Nord din Capitala. S-au dat 70 de sanctiuni si s-au retras 13 certificate de inmatriculare
6:04:05 AM
Politia Romana a actionat in zona Garii de Nord, din Bucuresti si in zonele adiacente aeroporturilor internationale Henri Coanda Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Bacau si Iasi, pentru verificarea legalitati activitatii de taximetrie.


VIDEO 100 de oameni au ridicat un autobuz pentru a salva un biciclist ranit
6:00:00 AM
În urma unui accident ce s-a petrecut joi seara în Londra, un grup de aproximativ 100 de oameni au ridicat un autobuz pentru a salva un biciclist, conform buzzfeed.com.


Schimbul de replici de la CSM intre sefa ICCJ si judecatoarea Gagescu, invocat de DNA in contestatia in anulare in cazul Marianei Rarinca
5:51:00 AM
Schimbul de replici dintre sefa ICCJ, Livia Stanciu, si judecatoarea Risantea Gagescu de la interviul CSM pentru promovarea la Instanta Suprema este invocat de Directia Nationala Anticoruptie in contestatia de anulare formulata in cazul Marianei Rarinca, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.


Emil Hurezeanu a primit acordul din partea Germaniei pentru postul de ambasador
5:23:00 AM
Scriitorul Emil Hurezeanu a primit, pe 20 mai, acordul din partea autoritatilor germane pentru postul de ambasador la Berlin, au precizat, pentru Mediafax, surse diplomatice.


Proiect de lege propus de 12 deputati: Exportul de busteni, cherestea si lemne de foc sa fie interzis pe o perioada de cinci ani
5:10:47 AM
Un proiect de lege depus de mai multi deputati PC-PLR propune interzicerea exportului de busteni, cherestea si lemn de foc pe o perioada de cinci ani, initiatorii aratand ca sustinerea necontrolata a exportului de material lemnos poate sa incurajeze taierile ilegale de paduri.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply