Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul Educatiei a alocat peste 2,6 milioane de euro pentru achizitia unui sistem IT de eficientizare a activitatii
4:26:02 AM
Ministerul Educatiei vrea sa cumpere un sistem informatic care sa imbunatateasca eficacitatea organizationala in Minister si in institutiile subordonate, contract cu o valoare estimata cu TVA de peste 11,87 milioane lei (peste 2,6 milioane euro), care va fi finantat din fonduri UE, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).


Comisia europarlamentara de specialitate recomanda introducerea unui mecanism de protectie a investitorilor ISDS reformat in viitorul Acord SUA-UE
3:57:00 AM
Viitorul Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii (TTIP) ar trebui sa prevada un mecanism de protectie a investotorilor straini in raport cu statul gazda, insa acest sistem ar trebui reformat si imbunatatit, se arata in proiectul de recomandari ale Parlamentului European (PE) catre negociatorii Comisiei Europene asupra TTIP, in forma aprobata de Comisia de comert international a PE.


Google a dat primele detalii despre M, viitoarea versiune de Android
3:55:42 AM
?Google a dat la conferinta dezvoltatorilor primele detalii despre viitoarea versiune a sistemului de operare Android care se va concentra pe securitate si pe imbunatatirea autonomiei bateriei. Pe Android M aplicatia Google Now va primi noi capabilitati si se va pune accent pe autentificarea prin amprenta si pe sistemul de plati Google Pay. Compania a anuntat si capacitatea nelimitata de stocare foto-video in Drive, dar si o noua versiune a Cardboard, "ochelarii" de realitate virtuala Google.


?FOTO Telefonul LG G4, lansat oficial si in Romania. Primele impresii
2:31:00 AM
Smartphone-ul LG G4, noul varf de gama al producatorului sud coreean, a fost lansat joi seara oficial si in Romania. Noul model vine cu un ecran de 5,5 inci de rezolutie QHD si o camera de 16 megapixeli cu apertura f/1.8, si propune mai multe variante de design, cele mai interesante fiind cele cu spate din piele naturala in diferite nuante. Desi constructia si designul reprezinta cateva din punctele sale forte, LG G4 ramane unul dintre putinele telefoane de pe piata care pastreaza posibilitatea de a deschide si schimba carcasa spate si care permite utilizatorului sa schimbe bateria.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply