Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ANAF intentioneaza eliminarea timbrului extrajudiciar la eliberarea adeverintelor de la administratiile financiare
6:06:50 AM
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) are in vedere eliminarea eliminarea timbrului extrajudiciar solicitat in prezent la eliberarea certificatelor si adeverintelor de catre administratiile financiare, pentru flexibilizararea si simplificarea relatiei dintre ANAF si contribuabili, anunta, joi, institutia fiscala, intr-un comunicat remis StartupCafe.


Lennart Johansson, fost presedinte al UEFA: Anglia ar trebui sa gazduiasca Campionatul Mondial din 2018 in locul Rusiei
5:49:38 AM
Lennart Johansson, fost presedinte al UEFA intre 1990 si 2007, a discutat pe marginea scandalului de coruptie de la FIFA, suedezul fiind de parere ca Rusia si Qatar ar trebui inlocuite daca au castigat dreptul de a organiza turneul final prin frauda. "Anglia ar trebui sa organizeze Mondialul din 2008", este de parere Johansson.


Raport independent: Rusia continua sa sfideze Occidentul organizand operatiuni militare extinse in Ucraina
5:43:00 AM
O investigatie neobisnuita, realizata cu ajutorul unor inregistrari disponibile public, fotografii realizate cu smartphone-uri si imagini din satelit arata ca Rusia continua sa sfideze Occidentul organizand operatiuni militare extinse pe teritoriul Ucrinei, potrivit unui raport independent citat de <a rel="nofollow" rel="nofollow" href="http://www.nytimes.com/2015/05/28/world/europe/videos-and-google-help-researchers-gauge-russias-presence-in-ukraine.html?_r=1" target="Alta pagina">New York Times</a>.


Dosarul lui Traian Basescu privind rapirea jurnalistilor in Irak, trimis la Inalta Curte
5:33:03 AM
Magistratii de la Judecatoria Sectorului 5 au decis joi ca nu este de competenta acestei instante sa judece cererea Parchetului General de confirmare a redeschiderii urmaririi penale impotriva fostului presedinte Traian Basescu in legatura cu rapirea jurnalistilor romani in Irak, anunta Agerpres.


Femeile care iau cele mai noi anticonceptionale au un risc crescut de a face tromboza
5:30:16 AM
Cele mai noi pastile anticonceptionale prezinta un risc crescut de accidente din cauza trombozei venoase (formare de cheaguri), a confirmat un studiu publicat miercuri in revista medicala British Medical Journal, relateaza Agerpres.


Carpathian Gold a primit licenta de exploatare a aurului la Rovina
5:21:23 AM
Carpathian Gold a obtinut din partea Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM) licenta de exploatare a aurului de la Rovina, la 20 de kilometri de Rosia Montana, pe o perioada de 20 de ani, prin intermediul subsidiarei Samax Romania, a anuntat compania canadiana, citata de agentia Mediafax.


Numarul creditorilor care cer insolventa Complexului Energetic Hunedoara a crescut la sase
5:19:57 AM
Un nou creditor, firma Meridian Electro Construct SRL, a cerut in instanta insolventa Complexului Energetic Hunedoara. Acesta se alatura altor cinci creditori care sunt parti intr-un dosar de insolventa aflat pe rolul Sectiei II-Civila de la Tribunalul Hunedoara, procesul urmand sa aiba loc pe 18 iunie 2015. Dosarul a fost inregistrat initial de firma Romlink Invest SRL pe 8 aprilie 2015, alaturandu-se pe rand Instal Comimpex 2006 SRL, Arteca Jilava SA, Bostina &amp; Asociatii, Delta Plus Trading SRL si, mai nou, Meridian Electro Construct SRL.


LIVESCORE Irina-Camelia Begu vs Ana Konjuh (Dupa ora 14:00)
5:16:21 AM
Irina-Camelia Begu (30 WTA) o intalneste pe Ana Konjuh (Croatia - locul 94 in lume) in turul doi de la Roland Garros. Meciul este al doilea de pe &quot;Court 5&quot; si va fi Livescore pe HotNews.ro.


Scandalul de coruptie de la FIFA: Vladimir Putin acuza SUA ca incearca sa impiedice realegerea lui Blatter
5:15:00 AM
Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat joi Statele Unite ale Americii ca &quot;incearca sa impieduice realegerea lui Blatter&quot;, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply