Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Detinuti de la Jilava, antrenati in sala de forta de sefi ai clanului Sportivilor
9:09:07 AM
Doi lideri ai clanului Sportivilor, Radu Rosca si Bogdan Dumitrache, incarcerati la Jilava, au fost desemnati sa antreneze detinuti, din postura de monitori sportivi, cu toate ca legea interzice ca monitorii sa fie alesi din randul membrilor lumii interlope.


Winston Churchill, atacat dur intr-un documentar BBC: fostul premier britanic a fost catalogat drept betiv si sustinator al fascismului
8:37:00 AM
Un documentar despre Winston Churchill realizat de postul BBC2 a starnit mania nepotului fostului premier britanic, Sir Nicholas Soames, care l-a catalogat drept "nerusinat" si "prost informat".


Roger Waters si Nick Mason s-au reunit pentru a marca 50 de ani de la lansarea Pink Floyd
8:30:00 AM
Muzicienii Roger Waters si Nick Mason s-au reunit saptamana aceasta, la Londra, pentru a sarbatori 50 de ani de la lansarea trupei Pink Floyd. Roger Waters si Nick Mason s-au reunit, joi, la Regent Street Polytechnic din Londra, universitatea unde s-au cunoscut membrii trupei, in urma cu peste 50 de ani, informeaza contactmusic.com.


VIDEO Ne vom controla telefonul prin atingerea hainelor? Google lucreaza la introducerea tehnologiei smart in imbracaminte
8:15:00 AM
Google se implica serios in includerea tehnologiei smart in materialele camasilor si altor articole de vestimentatie, pentru ca hainele sa poata reactiona la gesturi sau comenzi tactile, compania colaborand deja la aceasta initiativa cu Levi Strauss, relateaza Bloomberg.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply