Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

BMW Fest, la Romexpo, cu pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer
10:06:40 AM
BMW Fest, eveniment dedicat fanilor marcii BMW, se tine in zilele de 30 si 31 mai (sambata si duminica) la Romexpo, avandu-i ca protagonisti principali pe pilotii Claudiu David si Chris Pfeiffer. Mixul de experiente este garantat prin demonstratii de drift, expozitie de masini clasice, teste cu motociclete BMW Motorrad si prezentarea hibridului BMW i8. Biletul de intrare costa 15 lei.


?Roland Garros: Expresul Roger Federer, in optimile competitiei de la Paris
9:50:00 AM
Roger Federer a ajuns lejer in optimile turneului de Grand Slam de la Roland Garros, elvetianul invingandu-l, vineri, pe Damir Dzumhur, scor 6-4, 6-3, 6-2.


?VIDEO Flike - noua bicicleta cu care poti zbura
9:38:00 AM
Bicicleta zburatoare a prins de curând via?a în urma experimentelor unei echipe de ingineri din Ungaria, conform designboom.com. Organiza?ia non-profit Bay Zoltan a început experimentele în vara anului trecut, în Ungaria, iar în proiect au fost implica?i 5 ingineri, entuzia?ti ai aparatelor de zbor, care au venit cu ideea de a construi un tricopter.


?Angela Merkel anunta o abordare constructiva in fata dorintei Marii Britanii de reformare a UE si nu exclude revizuirea tratatelor
9:35:49 AM
Cancelarul german Angela Merkel i-a promis vineri, la Berlin, premierului britanic David Cameron ca va aborda "de o maniera constructiva" discutiile legate de reforma Uniunii Europene dorita de Marea Britanie, fara a exclude a priori modificarea tratatelor europene care ingrijoreaza numeroase tari membre, scrie AFP.


Sora liderului nord-coreean a aparut in public dupa o disparitie de 50 de zile si se speculeaza ca ar fi nascut
9:11:53 AM
Sora mai mica a liderului nord-coreean Kim Jong-un a aparut in public dupa o absenta de 50 de zile, scrie presa nord-coreeana vineri, alimentand speculatiile conform carora aceasta ar fi nascut, relateaza agentia sud-coreeana Yonhap in pagina electronica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply