Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Klaus Iohannis ii raspunde lui Tariceanu: Nu dispun de competentele constitutionale sau legale de a inlatura din functie sefii ICCJ sau DNA / Imi mentin opozitia fata de demersul Parlamentului de modificare a Codului de Procedura Penala
3:05:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi o scrisoare presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu in care ii atrage atentia ca presedintele tarii nu dispune de competentele constitutionale sau legale de a inlatura din functie presedintele Inaltei Curti de Casatie si Jurstitie sau procurorul-sef al Directiei Nationle Anticoruptie, adaugand ca, in ceea ce priveste solicitarea de indepartare prin demisie, acesta din urma este un act unilateral.Iohannis il sfatuieste pe Tariceanu sa se adreseze, in masura in care considera necesar, Consiliului Superior al Magistraturii, acesta fiind singura autoritate publica care are competenta sa se pronunte cu privire la raspunderea disciplinara a judecatorilor si a procurorilor. Presedintele ii mai spune sefului Senatului ca nu se va alatura demersului Parlamentului de modificare a Codului de procedura penala, adaugand ca se opune in continuarea acestor incercari ale alesilor.


Alegeri
2:40:19 AM
Nu cred ?n egalitatea oamenilor, uneori sunt nevoita sa renunt la lupta si cu aripile frânte  ?mi dau seama ca la aproape 40 de ani lupta s-a ?ncheiat. Sunt necasatorita, am 38 de ani si nu sunt  "?n rândul lumii"situatie ?n care ma simt extrem de neplacut când sunt ?ntrebata de cineva: pe când nunta ? cum arata? ce situatie materiala are?


Guvernul a aprobat noi reglementari privind autorizarea si supravegherea activitatii de asigurare si reasigurare
2:35:00 AM
Guvernul a aprobat miercuri un proiect de lege privind autorizarea si supravegherea activitatii de asigurare si reasigurare, care transpune varianta consolidata a Directivei 2009/138/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 25 noiembrie 2009 privind accesul la activitate si desfasurarea activitatii de asigurare si de reasigurare (Directiva Solvabilitate II). Prin noul regim de solvabilitate se urmareste un control mai eficient al solvabilitatii asiguratorilor, intrucat acesta este prospectiv, flexibil si bazat pe riscuri si principii, nu pe reguli.


Grayware - despre suparatoarele programe de la limita dintre bine si rau
2:27:53 AM
Despre malware se stiu multe lucruri si publicul este tot mai atent, insa o categorie de soft-uri si add-on-uri a primit mult mai putina atentie mediatica: grayware, aplicatii aflate la granita dintre cele perfect legitime si cele malitioase. Aceste soft-uri gri sunt greu de detectat de catre programele de securitate informatica, iar consecintele instalarii lor sunt extrem de suparatoare.


Atacul cibernetic impotriva Fiscului american are legatura cu Rusia (media)
2:25:00 AM
Atacul cibernetic impotriva Fiscul american in timpul caruia au fost furate date fiscale ale 100.000 contribuabili - ar avea legatura cu Rusia, transmite CNN citand surse apropiate situatiei. Legatura dintre Moscova si acest atac informatic este sustinuta de catre doua surse apropiate anchetei, efectuate de Departamentul american al Trezorerie si de catre cel de Securitate interna.


?INTERVIU Ce face un consultant pe probleme de inovare si cum vede momentul cand un startup risca sa-si piarda agilitatea
2:11:31 AM
?Unele companii care stagneaza pot fi "invatate" sa inoveze, insa principala conditie este ca fondatorii sa vrea acest lucru, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro. Domenico Ventura, consultant specialist pe inovare. El a explicat cand un startup isi pierde acest statut, cat de importanta este cultura unei companii si ce ar trebui sa faca o multinationala care vrea sa fie agila precum un startup. Interviul a fost realizat la Innovation Summit, eveniment la care HotNews.ro s-a numarat printre partenerii media.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply