Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO De ce nu este bine sa bei cafea prea dimineata?
1:45:22 AM
ASAP Science ne ofera explica?ia ?tiin?ifica pentru care consumul de cafea la orele matinale este o obi?nuin?a daunatoare pentru corpul nostru, conform sploid.gizmodo.com.


Perchezitii la Primaria Tulcea. Edilul este suspectat de luare de mita
1:29:00 AM
Procurorii DNA Galati fac joi dimineata opt perchezitii in Tulcea, intre care una la Primarie si alta in locuinta primarului, Constantin Hogea. Edilul e suspectat de luare de mita intr-un dosar in care este implicat un om de afaceri din judet care ar fi obtinut ilegal contracte cu primaria, transmite Digi 24.


UPDATE Cod rosu de inundatii pe raul Crasna, judetul Satu Mare
1:18:00 AM
Hidrologii au emis joi dimineata o noua avertizare cod rosu de inundatii pe raul Crasna, judetul Satu Mare, unde ua fost depasite cotele de atentie. In ultimele ore, 20 de persoane aflate in pericol au fost deja evacuate, a declarat Aurel Ulici, purtatorul de cuvant al ISU Satu Mare, la Digi 24.
UPDATE: Adrian Purdel, hidrolog INGHA a spus la Digi24 ca apele sunt in scadere si ca sunt sanse mici ca acest cod rosu sa mai fie prelungit.


Secretarul de stat al Vaticanului: Referendumul din Irlanda, o infrangere pentru umanitate
Wednesday, May 27, 2015 11:59 PM
Referendumul din Irlanda, care a legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex, reprezinta o "infrangere pentru umanitate", a apreciat un oficial de rang inalt de la Vatican, relateaza miercuri New York Times, citat de Mediafax.


Militari americani, expusi la bacilul antraxului
Wednesday, May 27, 2015 11:16 PM
22 de militari ar fi fost, probabil, expusi bacilului care provoaca antrax in timpul unui antrenament la o baza americana din Coreea de Sud, a anuntat joi armata, citata de AFP. Alarma a fost data la baza aeriana de la Osan cand s-a descoperit ca bacili folositi in timpul unui exercitiu de antrenament ar fi fost activi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply