Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Avocatul Poporului sesizeaza Curtea Constitutionala pentru ordonanta stabilirea destinatiei bunurilor imobile confiscate: Guvernului cunostea situatia de peste 3 ani
6:59:34 AM
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei in privinta OUG 7/2015 privind stabilirea destinatiei unor bunuri imobile confiscate, asa cum ceruse - o premiera legislativa in Romania - chiar premierul Victor Ponta, cel care o promovase.


Proprietarul terenului pe care Ionut Anghel a fost ucis de maidanezi, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Instanta a decis si ca familia copilului sa primeasca daune morale de 2,4 mil. euro
6:59:22 AM
Magistratii de la Judecatoria Sectorului 2 l-au condamnat vineri pe Constantin Ciorascu, proprietarul terenului unde a fost ucis un copil de maidanezi, in anul 2013, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa. 


Un lider al separati?tilor din Donbas, arestat la Chi?inau
6:51:55 AM
?Angajatii Serviciului de Informatii si Securitate in colaborare cu colegii lor ucraineni l-au retinut pe unul dintre liderii batalionului "Somali" care lupta in Donbas, anunta censor.ua.net citat de Unimedia.


Vine furtuna pe piata europeana a preturilor la medicamente?
6:45:00 AM
Ciocnirea dintre bugetele tot mai restrânse ale statelor europene si preturile tot mai mari practicate de companiile farmaceutice pentru noile medicamente dezvoltate a produs un val care creste tot mai mult de la o zi la alta. Se anunta o reforma a mecanismelor de stabilire a preturilor la medicamente în Europa? Ca unul dintre cele mai sarace state membre UE, în plus infestat de coruptie în cele mai adânci unghere, României i-ar putea conveni o noua arhitectura. Trei evenimente importante, toate venite în aceasta saptamâna, semnaleaza ca ceva consistent se întâmpla.


ANI acuza trei mangeri de spital de incompatibilitate sau conflict de interese penal
6:40:12 AM
Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate precum sau incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie administrativa si penala de catre trei manageri de spital, informeaza un comunicat al institutiei.


Primele dovezi ale violentei umane: In urma cu 430.000 de ani, un om a fost lovit mortal de un alt om
6:39:22 AM
Oamenii de stiinta cred ca au descoperit cele mai vechi semne ale unui om care a fost ucis de un seaman al sau, scrie BBC News. Cercatatorii au studiat un craniu uman gasit in celebra pestera Sima de los Huesos, "groapa oaselor", in traducere, din Spania, si care are o vechime de circa 430.000 de ani.


Pana la o autostrada pe Valea Prahovei, Compania de Autostrazi vrea sa faca centuri ocolitoare la Busteni si Comarnic si a contractat deja Studiile de Fezabilitate
6:39:00 AM
Studiile de Fezabilitate pentru centurile ocolitoare pe Dn1 la Busteni si Comarnic vor fi realizate in urmatoarele 4 luni dupa ce Compania de Autostrazi a semnat joi doua contracte in valoare totala de 58.000 de euro cu firma EGIS Romania. In paralel, de mai bine de o luna, este asteptata o decizie finala a Guvernului in ceea ce priveste concesiunea autostrazii A3 Comarnic - Brasov - daca proiectul merge inainte sau nu. Concesiunea, asa cum a fost negociata cu asocierea Vinci - Aktor - Strabag, presupune un cost de 325 de milioane pe an, timp de 26 de ani, adica un total de circa 8,5 miliarde de euro pentru cosntructia, operarea si intretinerea a 53 de km de autostrada pe Valea Prahovei.


5 combinatii de alimente benefice pentru sanatate
6:30:00 AM
In general cand vorbim de combinatiile ideale de alimente primele la care ne gandim sunt friptura cu cartofi, sunca cu oua, laptele cu prajituri. Cu toate acestea, exista alte combinatii de alimente extrem de benefice pentru sanatate. “Atunci cand vine vorba de absorbtia nutrientilor, asocierea anumitor alimente poate transforma o masa sanatoasa in una mult mai hranitoare”, spune Dr. Alexandra Caspero.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply