Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Roland Garros: Rafael Nadal, calificare lejera in turul trei
9:51:00 AM
Rafael Nadal (favorit numarul sase) a castigat partida cu Nicolas Almagro, succes in urma caruia a obtinut calificarea in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.


Posta Romana vrea sa ia un credit de 20 milioane de lei pentru finantarea activitatii curente
9:39:40 AM
Posta Romana vrea sa ia un credit de 20 milioane de lei pentru finantarea activitatii curente, potrivit unui anunt publicat marti, 26 mai, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Perioada de rambursare va fi de 12 luni, iar costurile cu acest credit sunt estimate la 1,004 milioane lei fara TVA. Directorul general al Postei Romane, Alexandru Petrescu, a declarat in 12 mai pentru HotNews.ro ca operatorul national de servicii postale a revenit pe profit net de 22,8 milioane lei in 2014, dupa cinci ani de pierderi.


​Vladimir Putin a secretizat informatiile legate de pierderile inregistrate de armata pe timp de pace
9:37:56 AM
Presedintele rus Vladimir Putin a semnat joi un decret care clasifica drept secret de stat pierderile inregistrate de armata in timpul "operatiunilor speciale" pe timp de pace, in conditiile in care Kremlinul continua sa nege orice ingerinta militara in Ucraina, scrie AFP.


Inalta Curte: Radu Mazare ramane in arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia este definitiva
9:34:00 AM
Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca Radu Mazare sa fie cercetat in continuare in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de DNA de fapte de coruptie, informeaza Agerpres. Curtea Suprema a admis o contestatie a DNA fata de decizia instantei de a nu mai prelungi arestul preventiv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply