Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Seful PSD Olt si PSD Giurgiu, doi apropiati ai lui Liviu Dragnea, au demisionat de la sefia organizatiilor judetene
8:01:27 AM
Presedintele PSD Olt, Paul Stanescu, a anuntat joi intr-o conferinta de presa ca a demisionat din functiile de conducere detinute in partid, inclusiv din functia de vicepresedinte la nivel national, potrivit Agerpres. La acelasi gest a recurs si Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, care si-a mentinut insa functia de secretar general adjunct al PSD.


Bosch va investi 55 milioane euro pe plan local in 2015 si 2016
7:53:18 AM
Grupul german Bosch, care a inregistrat afaceri de 210 milioane euro anul trecut, are bugetate investitii de 55 milioane euro pe plan local, majoritatea la fabrica de la Blaj, au spus reprezentantii companiei, la conferinta anuala de presa. Grupul are 2.700 de angajati in tara si va ajunge la 3.000 spre final de an. Pe plan mondial grupul are 360.000 de angajati.


Episodul demisiei Elenei Udrea de la Cotroceni, comentat de Adriana Saftoiu in cartea sa: Tind sa cred ca demisia ei era necesara ca sa o indeparteze de documente secrete. O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat...
7:50:00 AM
Jurnalistul Teodor Tita a remarcat un pasaj din cartea Adrianei Saftoiu, "Cronica de la Cotroceni", in care aceasta scrie despre episodul demisiei Elenei Udrea din functia de consilier prezidential. Adriana Saftoiu scrie in "Cronica de la Cotroceni" ca "Mi-e greu sa descifrez misterul. De ce mi-a cerut sa ii comunic eu demisia? De ce, apoi, comportamentul stupid in relatia cu cei din jur? M.R.U. imi povesteste, printre vorbe ametitoare, ca inainte cu ceva luni - o perioada de vreo doua saptamani, constataseram noi, cei din Palat, accesul doamnei nu mai era atat de direct si prelungit in cabinetul Presedintelui - aflase ceva foarte tulbure. O chestie cu Moscova, cu o notificare din partea rusa, ceva ciudat... "


Monica Iacob Ridzi cere sa fie gratiata, invocand starea de sanatate si situatia copiilor
7:48:03 AM
Sotul Monicai Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat, joi, pentru agentia Mediafax, ca a depus o cerere de gratiere in numele fostului ministru, document in care au fost invocate atat starea de sanatate a acesteia, cat si situatia celor doi copii ai cuplului.


Hohot de ras general in piata de publicitate la adresa Carrefour dupa ce firma franceza a chemat la o licitatie 85 de agentii de publicitate: Lipsa crasa de profesionalism
7:44:04 AM
Carrefour Romania a chemat pe 27 mai la o licitatie (pitch) de strategie și creativitate publicitară 85 de agentii de publicitate, iar gestul companiei franceze a fost intampinat cu un hohot de ras in industria de profil din Romania. Au existat insa si reactii institutionale virulente, precum cea a Art Directors Club Romania, asociația profesională a oamenilor de creație din industria de advertising, care califica gestul Carrefour drept "lipsă crasă de profesionalism".


Raport: Femeile occidentale care se alatura Statului Islamic sfideaza stereotipul miresei jihadiste
7:42:38 AM
Femeile din Occcident care se alatura Statului Islamic provin din medii din ce in ce mai instarite, fiind in general bine educate si cu notiuni romantice despre aventura, adesea risipite rapid de duritatea vietii de "mireasa jihadista", arata un raport britanic citat de Reuters.


VIDEO Guvernul a infiintat un grup de lucru pentru incurajarea asigurarilor de sanatate complementare, private
7:35:00 AM
Dorel Sandesc, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a anuntat in timpul unui interviu HotNews ca Guvernul a initiat un grup de lucru format din reprezentantii jucatorilor de pe piata serviciilor medicale, al carui scop este introducerea asigurarilor de sanatate complementare, private. “Pachetul de baza este un pic prea larg. Am inceput sa-l ajustam”, a afirmat secretarul de stat. In acelasi interviu, directorul general al sistemului medical privat Medlife, Nicolae Marcu, a explicat cum vor fi influentate spitalele private de intrarea in vigoare a legii care permite medicilor sa ofere consultatii private intr-un spital de stat.


QA Despre propaganda si puterea soft a Rusiei in Europa Centrala si de Est - cu Nicu Popescu, analist la Institutul UE pentru Studii de Securitate
7:26:52 AM
Cat de agresiv sau cat de subtil se manifesta propaganda rusa in Europa Centrala si de Est? Ce solutii au tarile din regiune - inclusiv Romania sau Republica Moldova - pentru a face fata presiunii informationale exercitate de Moscova, in contextul conflictului din Ucraina si al relatiilor tensionate cu Vestul?&nbsp; Cat de viabile sunt reactiile pe care statele si organismele occidentale le-au avut pana acum in fata acestor presiuni?<strong> Nicu Popescu, analist senior la Institutul UE pentru Studii de Securitate (EUISS), raspunde intrebarilor puse de cititorii HotNews.ro pe tema propagandei si &quot;puterii soft&quot; a Rusiei in regiune.</strong>


Raport european: Cum foloseste Moscova propaganda pentru a discredita UE si a influenta viata sociala si politica in Europa si tarile din vecintatatea estica
7:23:09 AM
Presa din Rusia discrediteaza adesea Uniunea Europeana cu ajutorul opiniilor unor persoane fara credibilitate in UE, precum &quot;experti&quot; din grupari extremiste ce nu au acces la presa occidentala. Astfel, media de stat din Rusia valideaza ideea ca &quot;adevarul obiectiv nu exista - idee utilizata pentru a sustine ca orice opinie, oricat de ciudata sau de ridicola, are aceeasi pondere cu celelalte&quot;, potrivit unui raport adoptat joi de Comitetul Economic si Social European. Documentul vizeaza felul cum Rusia apeleaza la instrumente de propaganda - de la pilonii RT si Sputnik la trollii online - &quot;pentru influentarea proceselor sociale si politice in UE si in tarile din vecinatatea estica&quot;.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply