Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Trei zile pline de ghidusii si povesti la festivalul interactiv ''Amintiri din copilarie''
2:47:36 AM
Între 12 si 14 iunie Teatrul Ion Creanga invita copiii, parin?ii si bunicii seriosi sau haiosi sa se joace împreuna. Cea de-a doua editie a Festivalului interactiv „Amintiri din copilarie” ne scoate pe toti afara din casa pentru un sfârsit de saptamâna plin în Parcul Kiseleff.


Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, acuzat de DNA ca a luat mita un apartament de trei camere dupa de a dat o autorizatie de construire fara toate avizele
2:46:19 AM
DNA a pus in miscare actiunea penala si l-a retinut pe primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea pentru luare de mita, acesta fiind acuzat ca a emis autorizatia de construire a unui bloc langa obiective cu regim special, fara a se fi obtinut avizele prealabile, edilul primind in 2009 un apartament de trei camere.


?VIDEO 350.000 de romani NU si-au primit cardul de sanatate. Ce a patit o gravida cand a mers la medic fara el: Este un abuz
2:36:08 AM
Casa de Asigurari de Sanatate a prelungit pana la 1 august termenul pana la care se pot da consultatii si retete compensate fara cardul de sanatate.



?FOTO Telefonul LG G4, lansat oficial si in Romania. Primele impresii
2:31:00 AM
Smartphone-ul LG G4, noul varf de gama al producatorului sud coreean, a fost lansat joi seara oficial si in Romania. Noul model vine cu un ecran de 5,5 inci de rezolutie QHD si o camera de 16 megapixeli cu apertura f/1.8, si propune mai multe variante de design, cele mai interesante fiind cele cu spate din piele naturala in diferite nuante. Desi constructia si designul reprezinta cateva din punctele sale forte, LG G4 ramane unul dintre putinele telefoane de pe piata care pastreaza posibilitatea de a deschide si schimba carcasa spate si care permite utilizatorului sa schimbe bateria.


Perchezitii in Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu. Se ancheteaza cum a fost achizitionata piata centrala din Giurgiu cand primar era Lucian Iliescu, acum senator PNL - surse
2:17:00 AM
Vineri dimineata sunt efectuate perchezitii domiciliare in 12 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, informeaza DNA. Potrivit surselor citate, ancheta vizeaza modul in care a fost achizitionata Piata centala din Giurgiu, in perioada in care la conducerea Primariei a fost Lucian Iliescu, in prezent senator PNL.


Shazam introduce recunoasterea vizuala
2:15:42 AM
A?a cum a anun?at înca de la începutul anului, compania Shazam î?i extinde orizonturile în afara softului de identificare a pieselor audio, cuprinzând acum ?i spatiul vizual, conform thenextweb.com.


Staretul Manastirii Cotmeana, cercetat sub control judiciar pentru ca ar fi jignit si lovit mai multe persoane, inclusiv un bebelus de o luna tinut in brate de mama sa
2:13:19 AM
Staretul Ioasaf de la Manastirea Cotmeana, al carui nume real este Ioan Boiciuc, este cercetat sub control judiciar pentru savarsirea infractiunilor de purtare abuziva si distrugere, intr-un dosar instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply