Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Primarul municipiului Gheorgheni trimis in judecata de DNA pentru ca a vandut un teren deja concesionat. Edilul mai este acuzat si de santaj si instigare la delapidare
9:01:58 AM
DNA l-a trimis in judecata pe Janos Mezei, primar al municipiului Gheorgheni, acesta fiind acuzat de abuz in serviciu pentru ca ar fi vandut un teren catre o firma desi fusese concesionat catre o alta companie.


webPR: Un startup romanesc de succes de peste ocean, principalul sustinator al Techsylvania 2015
8:55:00 AM
A doua editie a Techsylvania, cel mai mare eveniment international de tehnologie si inovatie din regiune va avea loc intre 6-9 Iunie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. "Techsylvania" are drept scop promovarea comunitatilor din orasul Cluj-Napoca si din Romania drept centre ale tehnologiei recunoscute si confirmate la nivel international, dar si stimularea dezvoltarii de produse locale. Acesta ofera atat oportunitatea de interactiune sociala cu scopul stabilirii de parteneriate, gasirii de finantari sau obtinerii de mentorat din partea expertilor, cat si a promovarii unor idei tehnice revolutionare din randul programatorilor romani.


?FOTOGALERIE Transformarea unui hambar intr-un conac
8:53:19 AM
Un cuplu spaniol s-a hotarât sa extinda casa de la tara iar cea mai la îndemâna solutie a fost transformarea hambarului în zona locuibila. Rezultatul este peste asteptari. Me gusta mucho!


Parcurile din Bucuresti se transforma in peisaje de poveste. Vezi unde poti sa mergi cu copilul de 1 iunie
8:46:00 AM
De 1 iunie, Capitala se transforma intr-un taram de poveste. In cele mai mari parcuri din Bucuresti vor avea loc concerte, ateliere de creatie, targuri de dulciuri si jucarii, iar cei mici se vor vor putea intalni cu personajele din desenele animate si basmele preferate.  Vezi unde poti petrece ziua de 1 iunie impreuna cu copilul.


Banca Central European se chinuie degeaba sa tipareasca peste 1 trilion de euro. Persoanele fizice si firmele nu vor sa se mai imprumute
8:30:48 AM
Creditarea in zona euro nu a reusit sa creasca in aprilie, dupa avansul promitator din martie, fapt care tempereaza sperantele unei cresteri rapide a imprumuturilor care sa impulsioneze economia. Totul, in ciuda programului BCE de 60 de miliarde de euro lunar demarat in martie si care este programat sa tina pana in septembrie 2016.


Directorul politiei de frontiera din Ucraina evoca o amenintare militara provenind din Transnistria
8:21:25 AM
Directorul politiei de frontiera din Ucraina, Viktor Nazarenko, a declarat ca exista o amenintare militara provenind din Transnistria, relateaza agentia Interfax Ucraina in pagina electronica de vineri, citata de Mediafax.


Vremea in weekend: Prognoza meteo in tara, la Bucuresti, la munte si la mare
8:21:02 AM
Sambata, vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca, astfel ca regimul termic va deveni normal pentru sfarsitul lunii mai, informeaza Mediafax. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari in orele serii in zona montana unde izolat vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 27 de grade, iar cele minime in general intre 6 si 16 grade.


?VIDEO Noul Audi Q7 in actiune, cu motorul de intrare in gama: 3.0 TDI de 218 Cai Putere
8:15:55 AM
A doua generatie a SUV-ului Audi Q7 vine cu o gama de motoare noi, reproiectate, chiar daca cilindreea si denumurile motorizarilor au ramas aceleasi. Unul dintre noile propulsoare este 3.0 TDI de 218 Cai Putere (CP) – motor de intrare in gama – care are aceeasi putere ca rivalul BMW X5 xDrive25d, acesta avand insa un motor mai mic cu 1 litru si, teoretic, mai economic. Noul 3.0 TDI de putere mica reuseste insa performante mai bune decat BMW X5 echivalent, cu atat mai mult fata de versiunea diesel de intrare in gama a lui Mercedes-Benz GLE (fost ML).


?FOTOGALERIE In sfarsit! Parcul Drumul Taberei se redeschide vineri, dupa doi ani de lucrari si o investitie de circa 15 milioane de euro
8:15:00 AM
Parcul Drumul Taberei din Capitala se redeschide vineri seara, la ora 17.00, dupa circa doi ani in care a fost inchis pentru lucrari de modernizare, au anuntat reprezentantii Primariei sector 6 intr-o conferinta de presa. Reprezentantii institutiei spun ca lucrarile de reamenajare au fost finalizate, mai putin serele exotice care au fost ridicate in parc si care ar urma sa fie gata la sfarsitul acestui an. Spatiul verde a fost complet reamenajat, iar lucrarile au costat circa 15 milioane de euro - cea mai mare parte din fonduri europene.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply