Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Intalnire Iohannis-Ponta, posibila discutie legata de modificarile legislatiei penale
4:51:55 AM
Premierul Victor Ponta a anuntat ca, in cursul zilei de joi, intentioneaza sa aiba o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, anunta Mediafax.


O noua loterie ANAF - inregistrarea unei firme in scop de TVA
4:41:00 AM
Incepand cu 01.02.2015 ANAF a emis Ordinul 18/2015 prin care s-a aprobat o noua procedura de inregistrare a unui agent economic  in scop de TVA cu conditii mult mai stricte in ceea ce priveste acest lucru prin inroducerea unei declaratii neexistente pana acum, sia nume (Declaratia 088). E si justificat acest fapt, intrucat, asa cum se justifica si ANAF, in materia TVA s-au facut foarte multe fraude fiscale, in special cu TVA intracomunitar (din spatiul Uniunii Europene).  Toate bune si frumoase dar vom analiza acum acest lucru prin prisma a doua situatii intalnite foarte des in practica si de care se loveste orice agent economic la inceput de drum, la infiintarea firmei si solicitarea codului de TVA cat si o firma care se afla in plina desfasurare a activitatii economice insa a depasit plafonul de 220.000 lei la care are obligatia inregistrarii in scop de TVA.


SMS-ul care permite restartarea telefonului iPhone
4:39:52 AM
Un mesaj SMS postat pe Reddit in noaptea de marti spre miercuri restarteaza automat telefoanele iPhone, scrie <a rel="nofollow" href="http://www.20minutes.fr/high-tech/1617431-20150527-iphone-simple-sms-peut-faire-planter-appareil" target="Alta pagina">20minutes.fr</a>.


Liga 1: Azi va fi stabilita noua campioana a tarii - Steaua si ASA Targu-Mures se lupta pentru trofeu
4:37:00 AM
Steaua si ASA Targu-Mures vor disputa astazi ultimele meciuri din actuala editie a Ligii 1 la fotbal. Cele doua formatii sunt despartite de doua puncte. Partidele CSMS Iasi - Steaua si ASA Targu-Mures - Otelul Galati vor fi Livescore pe HotNews.ro de la ora 20:00.


Weekend foarte prelungit pentru senatori. Sedinta de plen a Senatului, suspendata din lipsa de cvorum: 59 de senatori din 168 au venit la munca joi
4:34:00 AM
Dupa ce luni si-au luat liber pentru Rusaliile catolice, desi majoritatea senatorilor sunt ortodocsi, joi nu s-au prezentat decat 59 de senatori din totalul de 168, astfel ca&nbsp; sedinta de plen a fost suspendata din lipsa de cvorum.


A treia zi de proteste in Valea Jiului. Minerii de la Livezeni s-au blocat in subteran, iar cei de la Lupeni si Lonea protesteaza in curtea Complexului Energetic Hunedoara
4:16:00 AM
Zeci de mineri de la Livezeni s-au blocat joi in subteran, iar alti peste o suta din schimbul I aflati inca in timpul serviciului au anuntat ca vor ramane in mina, in timp ce ortacii de la Lupeni si Lonea protesteaza in curtea Complexului Energetic Hunedoara, transmite Mediafax. Minerii asteapta sa poarte discutii cu ministrul energiei, Andrei Gerea, care s-a deplasat in Hunedoara. Angajatii CE Hunedoara nu sunt multumiti de ajutorul de 37 de milioane de euro aprobat de Guvern deoarece acesta este conditionat de separarea activitatii miniere de cea de productie a energiei. Sindicatele spun ca in acest fel minele vor fi inchise, iar termocentralele se vor transofrma in simple CET-uri.


Ce, cum si cand invata dictatorii?
4:15:47 AM
Invata dictatorii din lectiile istoriei sau cel putin din cele ale timpului prezent? Pot demonstra oare inventivitate, imaginatie, chiar flexibilitate atunci cand sunt contestati de forte cu caracter emancipator? Sau din contra, orbiti de propriile vise de putere totala, prizonieri ai cercurilor sicofante care ii inconjoara, acesti tirani raman imuni la semnalele unei realitati in schimbare? Chiar si Putin, nu-i asa, a fost socat in primavara lui 2012, cand demonstratii in masa au izbucnit in semn de protest fata de alegerile falsificate?


Primul LIKE de la fiul meu!
4:13:03 AM
Că timpul trece cu viteza luminii și că ne cresc copiii mai repede dec&acirc;t ne-am fi imaginat vreodată, e deja stabilit. Numai că după ce tocmai i-ai făcut cont de Facebook copilului &ndash; cu inima cam &icirc;ndoită &ndash; și mai primești și primul LIKE de la el, te cam ia cu vertij.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply