Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Licentele pentru transportul persoanelor intre Bucuresti si localitatile din Ilfov, prelungite cu inca un an
3:28:08 PM
Valabilitatea licentelor de traseu si programul de transport, in baza carora se efectueaza servicii regulate de transport de persoane intre Bucuresti si localitatile judetului Ilfov, au fost din nou prelungite cu un an, pana la 31 decembrie 2016, potrivit unei Ordonante adoptate miercuri de Guvern. Actul normativ asigura cadrul legal pentru continuarea acestei activitati de catre operatorii economici, in conditiile in care, potrivit Autoritatii Metropolitane de Transport Bucuresti sunt inregistrati zilnic circa 110.000 de calatori.


Termenul pentru reinnoirea avizelor de incadrare a locurilor de munca in conditii de deosebite a fost prelungit cu 3 ani
3:24:05 PM
Locurile de munca pot fi mentinute "in conditii deosebite", prin reinnoirea avizelor de incadrare in astfel de conditii, pentru o perioada de maxim 3 ani, incepand cu 1 ianuarie 2016, a decis miercuri guvernul, printr-o ordonanta de urgenta care modifica Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.


Guvernul amana cu trei luni termenul pana la care companiile farmaceutice trebuie sa separe furnizarea angro de cea cu amanuntul
3:18:00 PM
Societatile din domeniul produselor farmaceutice vor avea inca trei luni la dispozitie pentru a separa activitatea de vanzare angro de cea cu amanuntul, respectiv pana la 31 martie 2016. In acest sens, Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care proroga cu trei luni termenul pana la care aceste societati trebuie sa separe activitatea de furnizare angro de cea cu amanuntul.


Guvernul a stabilit cota de certificate verzi in asa fel incat sa nu creasca factura la energie
2:56:04 PM
Guvernul a hotarat ca pentru 2016, cota obligatorie de energie electrica produsa din surse regenerabile de energie, care beneficiaza de sistemul de promovare prin certificate verzi, sa fie de 12,15% din consumul final brut de energie electrica. Desi este mai mare decat cea pentru 2015, cand a fost de 11,9%, cota pentru 2016 nu duce la majorarea facturii la energie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply