Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Casa Alba: Presedintele Barack Obama efectueaza o vizita in Germania la sfarsitul lunii aprilie
4:47:00 PM
Barack Obama va merge in Germania pentru a se intalni cu cancelarul Angela Merkel, dar si pentru a participa la uriasul targ-expozitie de la Hanovra, o premiera pentru un presedinte american.


Focul de artificii si spectacolul din noaptea de Revelion au fost anulate la Bruxeles, din cauza amenintarilor teroriste
4:26:00 PM
Autoritatile din Bruxelles au decis miercuri seara anularea festivitatilor de Revelion, amenintarile teroriste fiind foarte serioase, anunta publicatia Le Soir. Primarul capitalei, Yvan Mayeur a anuntat ca focul de artificii si spectacolele programate in seara dintre ani nu vor mai avea loc. Anuntul a venit dupa o intrevedere cu ministrul de interne al Belgiei, Jan Jambon.
In curs de editare


Charlie Hebdo: Editie speciala a ziarului la un an de la atacul care a decimat redactia
4:17:22 PM
La un an de la atacul de la Paris care i-a decimat redactia, saptamanalul satiric Charlie Hebdo va lansa la 6 ianuarie un numar special, intr-un tiraj de aproape un milion de exemplare.


Cei 15 inculpati in dosarul Romprest care erau in arest la domiciliu, pusi sub control judiciar
3:49:43 PM
Cei 15 inculpati judecati in dosarul Romprest pentru evaziune fiscala si spalare de bani si aflati in arest la domiciliu din luna octombrie au fost pusi sub control judiciar printr-o decizie definitiva a Curtii de Apel Ploiesti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply