Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Masuri de securitate sporite in Times Square de Revelion dupa o amenintare ISIS
2:38:00 AM
Autoritatile din orasul New York au luat masuri de securitate sporite pentru festivitatile de Anul Nou din Times Square, loc emblematic unde un milion de oameni sunt asteptati sa sarbatoreasca noaptea trecerii dintre ani. Dupa atacurile din Paris si Saint-Denis din 13 noiembrie din Franta, gruparea terorista Stat islamic a publicat un video care arata poze din Times Square urmate de cele ale unui atentator sinucigas.


Ruginoasa: Fortele de ordine incearca sa ii convinga pe localnici sa renunte la traditionala bataie de Anul Nou
2:30:15 AM
Fortele de ordine incearca sa ii convinga pe satenii din Ruginoasa sa renunte la traditionala bataie din ajunul Anului Nou, insa localnicii nu s-au lasat induplecati, in ciuda amenintarilor ca se pot alege cu dosare penale, anunta Digi 24. Bataia de la Ruginoasa este o traditie veche, dar care a degenerat. Din cauza violentelor, multi tineri au ajuns in anii trecuti la spital cu rani grave.


VIDEO Ce inseamna sa ai un trai bun in opinia celor mai intelepte minti ale tuturor timpurilor
2:18:49 AM
Seria de clipuri animate de mai jos a fost creata de Chris Surprenant, profesor de filosofie in cadrul Universitatii din New Orleans. Intitulata "The Good Life", seria prezinta succint, in materiale video de circa cinci minute, ideile centrale ale filosofiei lui Platon, Aristotel, Kant si Nietzsche, pe marginea acestui subiect, scrie openculture.com.


Procesul fostului premier moldovean Vlad Filat a fost amanat
1:59:00 AM
Prima sedinta de judecata de marti in care fostul premier Vladimir Filat este acuzat pentru trafic de influenta si corupere pasiva in dosarul fraudelor de la Banca de Economii a fost amanata. Magistratii Judecatoriei Buiucani au luat aceasta decizie dupa ce completul de judecata care urma sa examineze cazul a depus o cerere de abtinere pe motiv ca unul dintre magistrati, Mihail Diaconu, a participat anterior la examinarea prelungirii arestului preventiv. Totodata, procurorul a depus un demers pentru prelungirea arestului lui Filat cu inca 90 de zile.


Criza imigrantilor: Peste un milion de refugiati au ajuns in Europa pe mare
1:46:00 AM
Peste un milion de refugiati si migranti au ajuns in Europa pe mare in 2015, anunta Inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati (UNHCR), relateaza BBC News online, citat de Agerpres. Peste 80% dintre cele 1.000.573 de persoane au sosit in Grecia, majoritatea pe Insula Lesbos, precizeaza UNHCR. Aproximativ 844.000 de persoane au venit in Grecia din Turcia vecina. Cele mai multe dintre celelalte persoane - peste 150.000 - au traversat Mediterana din Libia in Italia.


Liderul miscarii extremiste 64 de comitate a fost retinut
12:17:00 AM
Liderul gruparii extremiste "64 de comitate" a fost retinut, miercuri dimineata, dupa ce a fost audiat toata noaptea trecuta de procurorii DIICOT, transmite Digi24. Anchetatorii au facut marti perchezitii in Targu Secuiesc acasa la Szocs Zoltan, presedintele "Miscarii de Tineret 64 de Comitate" din Transilvania. Procurorii au ridicat mai multe carti scrise de Wass Albert, declarat criminal de razboi si condamnat la moarte in 1946.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply