Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?OFICIAL Pintilii si Bourceanu au semnat cu FC Steaua
2:32:00 AM
FC Steaua a anuntat ca a ajuns la un acord cu jucatorii Mihai Pintilii si Alexandru Bourceanu. Fosti capitani ai echipei bucurestene, cei doi se vor alatura lotului in data de 8 ianuarie, atunci cand este programata vizita medicala.


VIDEO Cum percepem lumea in versuri ilustrate
2:26:00 AM
Prin intermediul unui proiect realizat de Harvard University si intitulat "The Fundamentals of Neuroscience", au fost realizate o serie de materiale video care incearca sa raspunda in imagini intrebarii "Cum percepem lumea?", pe baza versurilor unor poeti americani renumiti, precum Emily Elizabeth Dickinson, Walter Whitman si William Carlos Williams, conform theatlantic.com.


IGSU va cumpara cu bani europeni echipamente pentru interventii la inundatii de 41 mil. lei
2:14:00 AM
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) va achizitiona, in perioada urmatoare, echipamente pentru interventii in caz de inundatii in valoare de aproape 41 de milioane de euro.


O fatwa emisa de teologii Statului Islamic reglementeaza cum pot face sex proprietarii cu sclavele lor. Un tata si un fiu nu se pot culca cu aceeasi captiva
2:02:45 AM
Teologii Statului Islamic au emis o foarte detaliata decizie privind modalitatile in care “proprietarii” de femei luate drept sclave de gruparea extremista pot sa faca sex cu ele, in ceea ce pare o incercare de a reduce ceea ce ei numesc abateri in cazul tratamentelor aplicate femeilor capturate, transmite Reuters.


Iranul a transferat n Rusia stocuri de uraniu, conform Acordului nuclear cu marile puteri
1:51:00 AM
Iranul a transferat stocurile de uraniu purificat in Rusia, respectand un termen-limita stabilit in cadrul acordului nuclear cu marile puteri, anunta un oficial rus de rang inalt citat de site-ul agentiei AP, scrie Mediafax. Transferul uraniului imbogatit iranian in Rusia are rolul de a reduce sansele regimului islamist de la Teheran de a fabrica armament nuclear.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply