Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum arata industria auto din UE - Cateva cifre despre productie, comert si parcul auto
3:35:51 AM
?In intreg anul 2015 productia auto mondiala ajunge in jurul a 70 milioane autoturisme, Uniunea Europeana contribuind cu peste 15 milioane masini. In articolul realizat din cifrele Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) puteti afla care au fost tarile cu cea mai mare productie, cu cele mai surprinzatoare evolutii si puteti citi despre parcul auto din UE si despre locurile unde ajung masinile produse in Uniune.


?VIDEO Un sofer pe contrasens pe autostrada, langa Sebes. In Romania rata mortalitatii in accidente auto este aproape dubla fata de media UE
3:25:49 AM
In Romania, tara in care mor in fiecare an circa 1.700 de oameni in accidente rutiere, avem o noua dovada a mortii pe sosele, surprinsa de camerele video. Un sofer cu o Dacia Solenza circula pe contrasens pe autostrada, langa Sebes, potrivit descrierii imaginilor suprinse de o camera video montata pe parbrizul unei masini. Traficul lejer si o oarecare prezenta de spirit a soferilor a facut ca o tragedie sa fie evitata.


Vremea de Revelion: Va fi ger in toata tara. La munte, va incepe sa ninga abia din 3 ianuarie
3:16:00 AM
De Revelion, in toata tara va fi ger, cu temperaturi cu cateva grade sub cele normale pentru aceasta perioada, iar ninsorile isi vor face aparitia abia in a treia zi a noului an, informeaza Mediafax.


VIDEO Roger Federer, spectaculos si in 2015 - Momente unice oferite de Mister Perfect
3:15:00 AM
Nu a castigat vreun Grand Slam in 2015 (marele sau obiectiv), dar a disputat doua finale (n.r. Wimbledon si US Open), ambele pierdute impotriva "robotului" Nole. Roger Federer a demonstrat si in acest an ca ramane unul din cei mai spectaculosi jucatori din circuit, un sportiv care da de multe ori senzatia ca nu are varsta. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai bune lovituri ale lui "Mister Perfect" in 2015.


Cele mai importante momente ale anului 2015 in tenis: Horia, Simona, Nole, Serena si alti eroi
3:07:40 AM
Ca în fiecare an, ne încheiem conturile cu sezonul 2015 cu o recapitulare a celor mai importante evenimente. Top 30 se termina acum cu locurile 10-1. Precum în articolele dedicate sezoanelor anterioare, topul pastreaza o balan?a între rezultatele românilor ?i cele de interes general.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply