Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Islamist suspectat de implicare in atacurile teroriste de la Paris, arestat in Belgia
1:36:00 PM
Un islamist suspectat de implicare in atentatele comise in noiembrie la Paris a fost retinut, miercuri seara, in cursul unor perchezitii efectuate la periferia orasului belgian Bruxelles, informeaza Mediafax citand postul RTBF.


Brasov: Remus Truica, avocatul Robert Rosu si Printul Paul in arest la domiciliu inca 30 de zile
1:17:17 PM
Magistratii Curtii de Apel Brasov au hotarat, miercuri seara, prelungirea arestului la domiciliu cu inca 30 de zile pentru Remus Truica, avocatul Robert Rosu si Printul Paul, in dosarul privind retrocedarea ilegala a Fermei Baneasa, a precizat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al instantei, judecatorul Mirela Serban.


Operatiunea Revelion 2016: ANAF a dat amenzi in valoare de circa jumatate de milion de lei unor localuri care oganizeaza evenimente pentru noaptea de 31 decembrie
1:10:00 PM
ANAF a desfasurat luni si marti primele actiuni de verificare a 392 de localuri care organizeaza evenimente de Revelion, aplicand circa 100 de amenzi in valoare totala de 490.000 lei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Fisc. Datele finale vor fi anuntate in prima saptamana din 2016.


10 startup-uri romanesti de urmarit in 2016
1:05:31 PM
Au obtinut finantari importante in acest an, au participat la acceleratoare de business europene, au fost premiate, si-au lansat produsele sau vor sa se extinda si in pietele de afara – StartupCafe a facut o selectie de cateva startup-uri romanesti, care au deja experienta in piata sau care abia s-au lansat, dar care au atras atentia in 2015 si merita urmarite indeaproape si in urmatorul an.


Guvernul a suplimentat cu 45 numarul de posturi pentru Directia Nationala Anticoruptie
12:55:32 PM
Guvernul a aprobat, printr-o hotarare, suplimentarea cu 45 a numarului maxim de posturi ale Directiei Nationale Anticoruptie, respectiv 10 posturi de specialisti IT si economisti, precum si 35 de posturi de personal economic si administrativ, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Executiv.


Cateva ganduri despre limba romana de astazi
12:54:49 PM
In atmosfera de liniste a acestor zile, recitind Caietele lui Cioran, am dat peste un loc in care e evocata o vorba a lui Platon: "Socrate catre Criton inainte de a muri:"Reaua folosire a cuvintelor nu este numai o greseala de limba, ci si un chip de a face rau sufletelor." Dar de ce, m-am intrebat, insultata, gramatica ne poate handicapa pe toti? Un prim raspuns care mi-a aparut in minte ar fi: pentru ca de la ea ne vin primele reguli pe care le primim in viata. Prin ea domesticim animalul din noi care intra in lume impachetat in tipete, scancete si onomatopee. Limba e prima con-ventie pe care copilul o invata, primul nostru mod de "a veni laolalta cu ceilalti".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply