Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cinci cetateni din Sri Lanka, trimisi inapoi in Ucraina dupa ce au intrat ilegal in Romania
6:36:24 AM
Politistii de frontiera suceveni de la PTF Vicovu de Sus, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera (ITPF) Sighetu Marmatiei, au predat autoritatilor ucrainene cinci cetateni din Sri Lanka, depistati in timp ce incercau sa intre ilegal in Romania pe jos, pe la ''frontiera verde'', se arata intr-un comunicat citat de Agerpres.


Despre sfaturi neinspirate, slabiciuni europene si locuri unde afacerile infloresc
6:29:00 AM
Problema cea mai mare a antreprenorilor europeni nu este una de mentalitate si nici una legata de finantare, ci tine de faptul ca primesc prea multe sfaturi gresite, este de parere CEO-ul unuia dintre putinele startup-uri europene care a depasit valoarea de doua miliarde dolari. In Europa sunt mult mai putine startup-uri de succes decat in SUA, dar partea buna este ca lucrurile se schimba si exista deja o generatie de antreprenori cu experienta care ii pot sfatui cu succes pe cei tineri, spune Sebastian Siemiatkowski, CEO al companiei suedeza Klarna care vrea sa simplifice la maxm platile electronice.


Un kamikaze pe o motocicleta incarcata cu explozibili a lovit un birou guvernamental din Pakistan, ucigand cel putin 16 persoane si ranind peste 30
5:56:32 AM
Un atacator sinucigas a lovit marti un birou guvernamental din Pakistan, ucigand cel putin 16 persoane si ranind peste 30, au declarat oficiali citati de Reuters.


Programul RATB in noaptea de Revelion si in zilele de 1 si 2 ianuarie 2016
5:55:00 AM
In noaptea de Anul Nou 2016 (31.12.2015/01.01.2016), Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) va asigura circulatia calatorilor pe doua linii de tramvai si 16 linii de autobuz.


Toni Nadal promite un an bun pentru Rafa: Poate castiga turnee de Grand Slam, increderea i-a revenit
5:49:00 AM
Cu un Djokovic aflat intr-o stare de gratie, circuitul ATP ii simte mai mult ca niciodata lipsa lui Rafael Nadal. Ibericul, alaturi de Roger Federer si partial de Stan Wawrinka, este unul jucatorii care ar putea sa ii puna probleme lui Nole in 2016. "Rafa poate castiga turnee de Grand Slam, daca nu as fi crezut acest lucru nu m-as mai fi aflat aici" - Toni Nadal, unchiul si antrenorul numarului cinci din clasamentul ATP. Cheia succesului pentru Rafa in anul viitor este linistea interioara.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply