Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

5 probleme pe care fermierii romani le iau dupa ei in 2016
7:39:26 AM
Fermierii romani si mai ales micile afaceri din agricultura sunt afectati de cel putin 5 probleme principale, cu care intra in anul 2016 si care trebuie rezolvate cate mai repede, inclusiv cu ajutorul fondurilor europene. Lista de probleme a fost prezentata recent de ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.


Romania Curata: Cum l-a numit Boc in functie pe directorul Loteriei, acuzat de implicare intr-un tun de 5,7 milioane de euro. Cum se opreau emisiunile negative de la tv
7:25:12 AM
Afacerea cartelelor telefonice Pelegrin. Fostul director pedelist al Loteriei, Gheorghe Benea si finantatorul Realitatea Tv, Maricel Pacuraru, au fost deferiti Justitiei pentru o paguba adusa Loteriei române de aproape 5,7 milioane de euro. Alaturi de cei doi au fost trimisi în judecata si Ovidiu Rîpanu - fost sef al serviciului Achizitii din Loterie, om de încredere al lui Maricel Pacuraru, impus de acesta în cadrul companiei de stat, Ionut Marius Marinescu - om de afaceri, intermediar, Emil Bertalan - interpus al lui Maricel Pacuraru. Un material Romania Curata.


Aeroportul Modlin din Varsovia, evacuat de urgenta dupa o alerta cu bomba
6:58:00 AM
Aeroportul Modlin din Varsovia a fost evacuat de urgenta, miercuri, dupa o alerta cu bomba primita prin telefon, privind un bagaj suspect, a declarat un oficial local, citat de Reuters.


Gheorghe Tadici ii raspunde dur Cristinei Neagu: Nu pot sa ma cobor sa dialoghez cu o astfel de jucatoare. Nu s-a format in balcon la taica-su
6:58:00 AM
Gheorghe Tadici i-a oferit un raspuns Cristinei Neagu, dupa ce handbalista l-a criticat pe fostul selectioner pentru modul in care se purta cu elevele sale. "Nu pot sa ma cobor sa dialoghez cu o astfel de jucatoare. In 43 de ani de activitate am vazut chiar jucatoare mai valoroase decat ea. Nu s-a facut jucatoare in balcon la taica-su, ci lucrand cu o serie de antrenori", a precizat Tadici, intr-un interviu pentru Digisport.


Apple va plati 318 milioane euro in Italia, pentru a scapa de acuzatiile de evaziune fiscala
6:54:17 AM
Apple a negociat indelung cu autoritatile fiscale italiene si a ajuns la un acord pentru a plati 318 milioane euro, in acest fel scapand de acuzatiile de evaziune fiscala. Apple ar fi directionat timp de cinci ani catre filiala irlandeza vanzarile realizate in italia, pentru a nu plati taxe, scrie The Telegraph.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply