Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

In spitalele din tara si strainatate mai sunt internati 32 de persoane ranite in clubul Colectiv
3:34:15 AM
Un numar de 23 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv sunt internate in spitalele din tara si din strainatate, reiese din datele Ministerului Sanatatii, citate de Agerpres.


Lionel Messi, meciul 500 in tricoul Barcelonei - Cifre incredibile pentru argentinian
3:15:00 AM
Lionel Messi va imbraca, miercuri, pentru a 500-a oara tricoul Barcelonei, la meciul cu Betis Sevilla, din Primera Division. In varsta de 28 de ani, argentinianul are cifre incredibile la formatia de pe Camp Nou, reusind sa doboare multe dintre recordului clubului catalan.


Tatal copilului meu ar trebui sa fie
3:14:00 AM
Sunt femeie ?i ma gândesc tot timpul cum ar trebui sa fie tatal copilului meu. Cred ca e important sa ne gândim ?i la asta. În fond, barbatul care ne va fi alaturi o via?a întreaga va fi ?i cel care ne va darui fiin?a cea mai de pre?, a?a ca este important sa avem câteva criterii dupa care sa ne ghidam (nu prea aspre, sa nu-l cautam prea mult).


Lemmy, solistul Motorhead, a murit luni, la varsta de 70 de ani
3:11:35 AM
Rockerul Lemmy, solistul trupei britanice Motorhead, a murit luni, la varsta de 70 de ani, din cauza unui "cancer extrem de agresiv", au declarat membrii formatiei, potrivit nbcnews.com, citat de Mediafax.


Doua persoane suspectate ca planuiau de anul nou un atac terorist in Bruxelles, arestate in Belgia
2:56:00 AM
Politia belgiana a arestat doua persoane in locatii diferite duminica si luni, ambele suspectate ca planuiau un atac in Bruxelles in noaptea de anul nou, au anuntat procurorii federali, citati de Reuters.


ANALIZA 2015 - anul marilor schimbari in politica romaneasca. Ce a fost inainte si dupa tragedia de la Colectiv
2:53:36 AM
Victor Ponta si Gabriel Oprea - doi oameni care pareau de neclinitit in 2015, au supravietuit amandoi unor scandaluri de plagiat, pierderii alegerilor si urmaririi penale - Ponta, accidentului tragic al politistului Bogdan Gigina - Oprea. Au fost nevoiti sa plece din functii dupa ce peste 25.000 de oameni au iesit in strada in urma tragediei din clubul Colectiv, revoltati pe o clasa politica si pe autoritatile care au permis o Romanie a lui "merge si-asa".
  • Context. Pe 3 noiembrie, zeci de oameni au scandat "Premier penal mars la tribunal" si "Izmenar cu girofar" in fata Palatului Victoria. A doua zi dimineata, Ponta isi anunta demisia



FC Barcelona a transferat un jucator, iar la doar cateva ore l-a dat afara
2:46:00 AM
FC Barcelona a transferat, luni, un fotbalist pret de doar cateva ore. Sergi Guardiola (in varsta de 24 de ani) a fost adus, dimineata, de la Alcorcon la Barcelona B (a doua echipa a catalanilor), iar dupa amiaza a fost data afara. Motivul: oficialii Barcelonei au descoperit ca jucatorul postase pe Twitter mesaje anti-Catalunia, dar si mesaje in care isi exprima simpatia pentru Real Madrid.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply