Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Seful comisiei de etica a PSD Satu Mare: Multe din acuzatiile procurorilor fata de Mircea Govor fac parte din obligatia unui lider, de a face, de a influenta
7:38:36 AM
Presedintele Comisiei de Etica si Integritate Morala a PSD Satu Mare, Ioan Pop, considera ca o parte din acuzatiile aduse de DNA fostului presedinte al filialei judetene Mircea Govor, arestat preventiv, fac parte din "obligatia unui lider de a face, de a influenta", el adaugand ca spera ca acesta sa-si dovedeasca nevinovatia, transmite Agerpres.


Basescu spune ca politicile fiscal-bugetare pot arunca tara in criza si propune suspendareamasurilor privind reducerea TVA, marirea salariilor si pensiile speciale
7:34:10 AM
Fostul presedinte Traian Basescu acuza intr-un mesaj postat pe Facebook si intitulat "Cine va plati imprudenta, populismul si incompetenta?", ca politicile fiscale si bugetare "pot arunca tara in criza" si propune suspendarea masurilor privind reducerea TVA, marirea salariilor si pensiile speciale.


Curtea Constitutionala de la Chisinau a respins contestatia deputatilor comunisti privind nominalizarea lui Ion Sturza
7:21:37 AM
Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea celor 14 deputati care au parasit partidul comunist, privind desemnarea candidaturii lui Ion Sturza la functia de premier, informeaza independent.md.


Mircea Govor, aflat in arest, a fost suspendat din functia de vicepresedinte al CJ Satu Mare
7:01:29 AM
Fostul lider al PSD Satu Mare, Mircea Govor, aflat in arest preventiv, a fost suspendat marti din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare, informeaza Agerpres.


Britanicii vor sa testeze insecte modificate genetic. Jumatate din populatia lumii este in pericol fara ele: video - webPR
7:00:11 AM
Membrii Camerei Lorzilor din Parlamentul Regatului Unit sunt de parere ca Guvernul ar trebui sa dea unda verde unui proiect de testare a insectelor modificate genetic.

Reprezentantii Comitetului pentru Stiinta si Tehnologie sustin ca modificarea genetica ar putea face insectele incapabile de transmitearea unor boli precum febra Dengue si malaria. Aceleasi tehnici ar putea fi utilizate si in controlarea daunatorilor care afecteaza sectorul agricol britanic.



Harta interactiva Pentagonul stabilise in anii '50 o lista cu 1.200 de orase si 1.100 de aerodromuri din Europa de Est, URSS si China drept tinte pentru bombele sale atomice
6:49:04 AM
Pentagonul a schitat in 1956, in eventualitatea unui razboi nuclear, o lista de 1.200 de orase si 1.100 de aeroporturi din Europa de Est, URSS si China, prioritizate pentru diferite grade de distrugere, scrie The Washington Times.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply